Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Olsztyn/Warszawa

Domyślnie Marta+GSX-R - studyjno-swiatecznie :)

Rzadko kiedy mam okazje fotografowac modelki, raczej jestem amatorem w tej kwestii, bo na codzien jednak wole "przedmioty" .Tym razem trafila mi sie swiateczna sesyjka na potrzeby magazynu motocyklowego www.motogen.pl

Oto moje skromne efekty:

1.

2.

3.

4.

5.

...i jedno poza konkursem

6.
    http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio

d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

W sumie jedyne co mi przeszkadza co tlo [a raczej jego jakosc badz jego zmeczenie ]. Reszta mi pasuje [ale ja sie nie znam wiec moze latwo mnie zadowolic ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    W sumie jedyne co mi przeszkadza co tlo [a raczej jego jakosc badz jego zmeczenie ]. Reszta mi pasuje [ale ja sie nie znam wiec moze latwo mnie zadowolic ]
    Za kolegą. Czarne tło jeśli już to trza było nieco doświetlić bo tak zlewa się ono np z oponami motocykla.

Po za tym fotki całkiem całkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szumigt Zobacz posta
    Za kolegą. Czarne tło jeśli już to trza było nieco doświetlić bo tak zlewa się ono np z oponami motocykla.
    Doświetlić? Dlaczego? Skoro jest czarne, to chyba ma być ciemno prawda? Jeżeli nie daje się inne tło. Jeżeli coś ma się nie "zlewać" z tłem, to chyba trzeba wykorzystać kontrowe światło na obiekt a nie walić po tle. Wolałbym jednak, żeby wypowiedział się ktoś z doświadczeniem w tek kwestii. Poza tym nad tłem można popracować w PSie. Nad źle ustawionym światłem już nie bardzo. Co do samego oświetlenia, to podejrzewam, że niełatwo jest oświetlić blachę i ludzką skórę jednocześnie i chętnie posłucham opinii bardziej doświadczonych. Sailor wystawiał auta i panny.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szumigt Zobacz posta

Po za tym fotki całkiem całkiem.
    Nic sie nie zlewa. Jest dobrze w/g mnie, a shaolin mial na mysli zapewne, ze troche to tlo pomiete.

Domyślnie

Blada dłoń na "1".
    Wielka noga na "2" (ogólnie przerysowanie).
    Kolana (właściwie i uda) na "4".
    "6" poza konkurencją (wymiata - jak to mówią młodsi).

Domyślnie

Hi kanap4

Właśnie odwiedzilłem stronkę motogen.pl i twoją sesyjke, bardzo mi sie podoba.
    Chciałbym kiedyś robić takie fotki.

Pozdrowionka
    Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
    Kilka moich fotek

Domyślnie

Dobra robota. Trochę jedynie tlo przeszkadza, ale poza tym i kilkoma niuansami, jest super. Udana sesja.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Nic sie nie zlewa. Jest dobrze w/g mnie, a shaolin mial na mysli zapewne, ze troche to tlo pomiete.
    Wlasnie to mialem na mysli

Domyślnie

Mi sie podoba, ale ja tam sie nie znam ;]

Uprawnienia umieszczania postów