Szukaj
studio pierwsza klasa, podoba mi się wykorzystanie szczotki...
amatorzy pisza
1. fajna dziewczyna, ale jakas taka smutna
2. troszke poza sztucznie, sam nie wiem jakby lokiec nie mial sie o co podeprzec ... moze nizej ciac
3. bardziej by mi sie podobalo (chyba) jakby przytulali sie frontem do aparatu i wyprostowani ( bez tego przekrzywiania glowek)
4. bardzo fajne, rodzinne i cieple ...
generalnie foty jak dla mnie bdobre technicznie (poza moim zasiegiem), tylko nad pozowaniem trzeba pracowac (ja sam nigdy nie mam pojecia jak kogos ustawic) no i studio tez wypas, fajna parasolka![]()
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Eee no studyjko luxMoje przy Twoim wysiada
Zdjecia fajne, swiatelko bardzo ladne
2 i 3 to moje faworyty .
Pozdrawiam Wioletta
Jedynka mi się nie podoba - nieciekawa poza modelki.
Reszta bardzo fajna.
Świetne domowe studio !!!
Mnie do pełni szczęścia brakuje delikatnej kontry - np uzyskanej przez odbicie światła z lampy za pomocą płyty styropianu.
panowie a mozecie mnie oswiecic o czym mowicie z ta kontradomyslam sie ze jedynym swiatlem bylo to z parasola, czy moze jeszcze cos ???
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
No, teoretycznie mógłbym umieścić styropian jakoś tak, że odbiłby część światła np. na włosy, z tyłu. Tylko nie wiem, czy styropian jednak nie jest za słabym źródłem Światła odbitego, no i nie miałem już rąk do trzymania...
Pozdrawiam, Piotr
Hej!
Fajnie to zrobiłeś. Gratuluję pomysłu.
Pozdrawiam, Leszek.
Skontaktuj się z nami