Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Próba czarnego tła

Najpierw popatrzcie na fotki:

1.

2.

3.

4.

A teraz backstage :

5.

6.

I co sądzicie? O fotkach przede wszystkim... ale i o moim domowym studio
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

studio pierwsza klasa, podoba mi się wykorzystanie szczotki...

Domyślnie

amatorzy pisza
    1. fajna dziewczyna, ale jakas taka smutna
    2. troszke poza sztucznie, sam nie wiem jakby lokiec nie mial sie o co podeprzec ... moze nizej ciac
    3. bardziej by mi sie podobalo (chyba) jakby przytulali sie frontem do aparatu i wyprostowani ( bez tego przekrzywiania glowek)
    4. bardzo fajne, rodzinne i cieple ...

generalnie foty jak dla mnie bdobre technicznie (poza moim zasiegiem), tylko nad pozowaniem trzeba pracowac (ja sam nigdy nie mam pojecia jak kogos ustawic) no i studio tez wypas, fajna parasolka
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Eee no studyjko lux Moje przy Twoim wysiada

Zdjecia fajne, swiatelko bardzo ladne
    2 i 3 to moje faworyty .
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Jedynka mi się nie podoba - nieciekawa poza modelki.
    Reszta bardzo fajna.
    Świetne domowe studio !!!

Domyślnie

Mnie do pełni szczęścia brakuje delikatnej kontry - np uzyskanej przez odbicie światła z lampy za pomocą płyty styropianu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Mnie do pełni szczęścia brakuje delikatnej kontry - np uzyskanej przez odbicie światła z lampy za pomocą płyty styropianu.
    Próbowałem ze styropianu, ale brakowało już rąk do trzymania, a żadnego uchwytu jeszcze nie mam (skończyły mi się druciane wieszaki w domu ). Za jakiś czas drugą lampę dokupię może ze statywem...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

panowie a mozecie mnie oswiecic o czym mowicie z ta kontra domyslam sie ze jedynym swiatlem bylo to z parasola, czy moze jeszcze cos ???
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

No, teoretycznie mógłbym umieścić styropian jakoś tak, że odbiłby część światła np. na włosy, z tyłu. Tylko nie wiem, czy styropian jednak nie jest za słabym źródłem Światła odbitego, no i nie miałem już rąk do trzymania...
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Hej!

Fajnie to zrobiłeś. Gratuluję pomysłu.

Pozdrawiam, Leszek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów