Golden- nie martw się DYRYGENT jest przekupny................ Damy radę.
Tak mi się coś zdaję, że w styczniu czy lutym trzeba Alpengasthoff rezerwować.
Szukaj
Golden- nie martw się DYRYGENT jest przekupny................ Damy radę.
Tak mi się coś zdaję, że w styczniu czy lutym trzeba Alpengasthoff rezerwować.
A ja chciałbym znów wejść na górę, po ciemku, w śniegu, z czołówką i usłyszeć ten niesamowity dźwięk!!!
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Nie zwalaj na jedzenie, jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby tak ktoś tak ........
Hot Run po prostu.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Z podejścia na KP jest jeden morał: lepszy chłodek, jak smrodek![]()
Jasne, golonka z kapustą na śniadanie każdego przewietrzy.
Kurczak, przepraszam że na Twym wątku za przeproszeniem o dupie maryni...
Mam zwyczajowo pytanie:
Na którym forum będą zapisy i informacje wyjazdowe na imprezy lotnicze?? Tu jak było kiedyś czy w Grupie Lotnictwo?
Kurczak- gdzie są zdjęcia i film z gotowania na stoku Twej wspaniałej zupki??
Póki co filmiki ma też i ja. Nie wiem czy Michał czyta na bieżąco nasze forum... ma aparat Sony (afuj!)
Skontaktuj się z nami