Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 82

Wątek: Byłem w Axalp

Domyślnie

Golden- nie martw się DYRYGENT jest przekupny................ Damy radę.
    Tak mi się coś zdaję, że w styczniu czy lutym trzeba Alpengasthoff rezerwować.

Domyślnie

A ja chciałbym znów wejść na górę, po ciemku, w śniegu, z czołówką i usłyszeć ten niesamowity dźwięk!!!
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczak Zobacz posta
    ... i usłyszeć ten niesamowity dźwięk!!!
    szedles za mną??
    sooorki,
    to przez to nieludzkie jedzenie tam
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Nie zwalaj na jedzenie, jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby tak ktoś tak ........
    Hot Run po prostu .
    Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL

Domyślnie

Z podejścia na KP jest jeden morał: lepszy chłodek, jak smrodek

Domyślnie

Jasne, golonka z kapustą na śniadanie każdego przewietrzy.

Domyślnie

Kurczak, przepraszam że na Twym wątku za przeproszeniem o dupie maryni...
    Mam zwyczajowo pytanie:

Na którym forum będą zapisy i informacje wyjazdowe na imprezy lotnicze?? Tu jak było kiedyś czy w Grupie Lotnictwo?

Kurczak- gdzie są zdjęcia i film z gotowania na stoku Twej wspaniałej zupki??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Kurczak, przepraszam że na Twym wątku za przeproszeniem o dupie maryni...
    Mam zwyczajowo pytanie:

Kurczak- gdzie są zdjęcia i film z gotowania na stoku Twej wspaniałej zupki??
    Filmiki są fajne , to co widzieliście na KP to jeden z odcinków słynnej już serii Sł@wcia, ale wyjątkowo bez prowadzącego.
    Sł@wcio nakręcił serię "Gotuj z Nikonem", właścicielem filmików jest Michał Elbzynio, ich trzeba prosić o wystawienie.

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Póki co filmiki ma też i ja. Nie wiem czy Michał czyta na bieżąco nasze forum... ma aparat Sony (afuj! )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    Póki co filmiki ma też i ja. Nie wiem czy Michał czyta na bieżąco nasze forum... ma aparat Sony (afuj! )
    Ja też mam filmiki, ale nie jestem ich autorem, więc nie mogę ich wystawić

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów