Szukaj
dawno chyba nie komentowałem Twoich prac i innych made in NDale ta wyjątkowo mi się podoba szczególnie w wersji b&w
dla mnie kolor, nie wiem dlaczego ale na swojej ścianie bardziej bym go widział.
Mateusz Książkiewicz
Canon & Nikon
Mati - zgłoś Nemetha jako sponsora
Co do zdjęć - wybaczam![]()
Ja na ścianie to bym widziała BW, bo kolor mi nie pasuje do wystrojuAle to kiedyś jak te trzy Twoje co teraz mam mi się znudzą
Ale kolorowe zdjęcie też mi się podoba
![]()
szacuneczek
dla mnie wb
Bardziej pasuje tu B/W moim zdaniem. Doskonale zdjecie, istny klasyk marynistyczny w kwadracie. Nasuwa sie jedno okreslenie- nienagannePodoba sie mi bardzo.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Obie wersje mają coś w sobie. Ale myślę, że w przypadku tych zdjęć nieistotne jest kolor czy b/w tu genialny jest kadr.
Zakładam, że zdjęcia zrobiłeś w Jastarniteż się tam czaiłem i myślałem o bardzo podobnym kadrze lecz w sezonie letnim trudno tam, trafić na moment by nie było ludzi.
Wielki pozytyw za kadr. O estetyce nie mówię bo ona u Ciebie zawsze występuje i trzyma się najwyższego poziomu.
A jaki to czas i przesłona ?
![]()
Lublin 16.12.2008Wytłumaczenie
Piotr_ek będąc zapatrzony i niezdecydowany, którą wersję wybrać. Inaczej mówiąc która mu się bardziej podoba...
Zagalopowany pisaniem posta... aby całe szczere słowa mu z pamięci nie uciekły - nie spostrzegł tych małych literek i cyferek.
Skontaktuj się z nami