Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 72

Wątek: K-RAJU Obrazy

Domyślnie

No dobrze, czepialski nastrój już mi przeszedł, niech sobie wszystko będzie zacne jak chcecie

3 i 4 w mojej opinii dają radę, ale tylko przy czarnej wersji forum. Zjawiska rzeczywiście zacne

Jeszcze co do 1 - warunki były przednie, ale brak mi w tym zdjęciu motywu, na którym można by skupić wzrok - jakieś drzewko, kamień, kępka trawy - cokolwiek

Pozdrowienia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta

Jeszcze co do 1 - warunki były przednie, ale brak mi w tym zdjęciu motywu, na którym można by skupić wzrok - jakieś drzewko, kamień, kępka trawy - cokolwiek
    Rozumiem... chciałem zbudować kadr 50:50, ale im dłużej patrze, to widzę że jednak nie do końca wyszło to o co mi chodziło.
    Dzięki za opinie! Pzdr.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

kulten
    Gość

Domyślnie

1b świetne. 1a też mi się podoba.

Domyślnie

Odbicie w kałuży rewelka. Bardzo podoba mi się to zdjęcie.

Jedynka z innej bajki (tej gorszej)

Domyślnie

Obie foty sa klimatyczne i sie podabaja, gratulacje...

Domyślnie

Mi się 1a podoba bardzo, a na pewno bardziej niż 1b, co wcale nie znaczy, że to drugie jakieś złe. Oba są świetne, tylko pierwsze mi bardziej do gustu przypadło. Co do 1c i 1d, to oczywiście, oglądając te zdjęcia trzeba zgasić światło w pokoju i mieć czarne tło na forum (na co już FHR zwrócił uwagę), ale jak zwykle kolorki świetne uchwyciłeś, jak i same zjawisko.

Offtop:
    Przy okazji gratuluję Tobie i Michałowi wydawnictwa pod tytułem "Fotogeniczny Wałbrzych". Świetne prace Panowie.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Zdecydowanie 1a. Z jakims zacnym duperelem w roli kropki.
    Nad "I".
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon
    Offtop:
    Przy okazji gratuluję Tobie i Michałowi wydawnictwa pod tytułem "Fotogeniczny Wałbrzych". Świetne prace Panowie.
    Ano miło że się podoba
    Cóż więcej napisać

Przy okazji jeszcze ciąg dalszy z tego samego wypadu, jednak już światło nieco inne:

1e.

1f.

Następne zdjęcia jak znowu wyjdzie słonko... w sumie z "G" jeszcze dałbym radę, ale dalej alfabet musiałbym sobie przypominać :P
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Na dwóch ostatnich piękne kolorki uzyskałeś.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Okej! Czas na zdjęcia z następnych wędrówek. Dzisiaj z rańca byłem razem z Wałbrzysko-Wrocławską ekipą na Ruprechtickim Szpicaku. Wyszliśmy przed 6.00 ze schroniska w Andrzejówce i heja do góry... Warunki panujące na szczycie mile nas zaskoczyły! Nad czeską stroną rozciągało się morze chmur.
    No ale to topik zdjęciowy także przydałoby się coś pokazać. Zdjęcia będę dodawał sukcesywnie, tak jak uda się to przemielić. Zapraszam:

2a.

2b.

Pzdr. Maciek.
    Pozdrawiam.

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów