Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Patrycja

Domyślnie

chcecie nie w sweterku to dostaniecie na wlasna odpowiedzialnosc ale dopiero po 23 ze wzgledu na tematyke zdjec :P

czy dobre wypelnienie kadru prze modelke to konstruktywna i budujaca ocena? a np ze dziewczyna ma piekne oczy nikt nie zwrocil uwagi :P

Domyślnie

Co do tych oczu to prawda, dlatego ja jednak wolałbym cięte dużo wyżej. Ten dół wydaje mi się taki trochę na siłę aby pokazać, że w akcie też może być nieźle. Zastanawia mnie też kolor. Jeśli z balansem nie zostało nic pochrzanione to chyba powinien wypaść lepiej.
    pozdrawiam

Domyślnie

Ona w ogóle ma bardzo ładną twarz... taką delikatną... i dziewczęcą... więc za samo to wieeeeelki plus.
    no to nic tylko czekać na fotkę "bez"
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    chcecie nie w sweterku to dostaniecie na wlasna odpowiedzialnosc ale dopiero po 23 ze wzgledu na tematyke zdjec :P

czy dobre wypelnienie kadru prze modelke to konstruktywna i budujaca ocena? a np ze dziewczyna ma piekne oczy nikt nie zwrocil uwagi :P
    wypełnienie czynione przez modelke jest jak najbardziej konstruktywne i generalnie bardzo mnie buduje
    A w ogóle LWO, napisze ci co chcesz tylko dawaj wiecej zdjęc
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Sebastian, a jak znam twoje fotki... to na bank masz coś z całą modelką... więc wrzuć coś jeszcze !!
    bo tą śliczną buzię można oglądać i oglądać...
    a no i pewnie jakiś karabin też się tam znalazł ??
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

gagety zostaly w aucie zreszta modelka mi nie pasila do zabaw z bronia vasco dobrze ze napisales "jak znam twoje fotki" gryze siez myslami ktora fote dac

Witusch
    Gość

Domyślnie

Ogolnie rzecz biorac, zdjecie mi sie podoba, Patrycja oczywiscie rowniez. Ale czemu jest tak dziwnie kadrowane, mam na mysli proporcje? W jakims celu, uciecia czegos, czy dlatego - poniewaz - bo?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witusch Zobacz posta
    Ogolnie rzecz biorac, zdjecie mi sie podoba, Patrycja oczywiscie rowniez. Ale czemu jest tak dziwnie kadrowane, mam na mysli proporcje? W jakims celu, uciecia czegos, czy dlatego - poniewaz - bo?
    bo tak najlepiej wypełnia kadr

Domyślnie

Ładne delikatne,przyjemne...
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

dobra mialo byc bez sweterka to powoli zaczynamy
    2.

3.

mysle ze zaspokoilem wilcze apetyty :P

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów