Chyba jednak nieWykres zużycia GPU w trakcie wykonywania tej akcji ani drgnie. Zresztą gdyby tak było, to posiadacze mocnych kart graficznych mieliby znacznie lepsze wyniki.
Szukaj
Chyba jednak nieWykres zużycia GPU w trakcie wykonywania tej akcji ani drgnie. Zresztą gdyby tak było, to posiadacze mocnych kart graficznych mieliby znacznie lepsze wyniki.
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
velsakez, chcesz mi powiedzieć, że na Lenovo W530 z mobilnym i7 Quad Ivy masz lepszy wynik niż gośc 2-3 posty temu z desktopowym i7 4770k + 16GB ramu? 0_o
Jaką masz tam specyfikację?
;]
Q6600 kręcony na 3,6GHz
4GB Ramu DDR2
SSD Plextor M5S 128GB (na SATA II)
26s
U Panie patrząc po niektórych wynikach, to ja mam chyba żelazko nie komputer
Intel Core Duo 2,2 GHz
4 G Ram
mój wynik to hurraaaatylko się nie śmiać 109,3 s
no to chyba już czas powoli na zmianę kompa, hmm tylko za co![]()
D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 04-11-2013 o 23:54
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jakie wersje photoshopa ? Bo to może mieć spore znaczenie i powodować różnicę - np szersze wsparcie dla obliczeń na GPU w nowszym PS ( miejmy nadzieję! )
d70s + N18-70 + N55-200
stock i7-3940XM vs stock i7-4770K - wygra oczywiście ten pierwszy. Tyle, że ten drugi, daje nam spory margines do zwiększenia mocy praktycznie za free, gdyż bez niczego, może osiągnąć 4.2GHz na 4 rdzeniach naraz, no i, przede wszystkim, kosztuje, ponad 3x mniej, patrząc na ceny ze strony Intela.
Wyniki tego testu można mniej więcej ekstrapolować z wyników w benchmarkach dla konkretnych CPU. Myślę, że w większości przypadków, bardzo się pokryją.
d70s + N18-70 + N55-200
Kurtz, masz oczywiście rację i mobilne wydajne procesory nie są tanie, ale nie mówimy tu o pieniądzach, tylko o konkretnej wydajności, a tą mogą poszczycić się również niektóre laptopy.
Medice, cura te ipsum.
Skontaktuj się z nami