Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70

Wątek: Beijing

Domyślnie

Odpowiem tak, część zdjęć prosi się o kolor. Tam gdzie detal, kontur, przedmiot jest jak najbardziej ok ! Ale ten set zrobiłbym pół na pół, nie wszystko w B&W...
    Co do prac i tematów bardzo dobre !
    Nikon i podróże ...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To moze napiszcie, ktore chcecie w kolorze, zeby nie bylo, ze znowu wrzuce 30 i mi watek przeniosa do smietnika, albo gdzies... wystarczy, ze juz jest w turystyce

Dzieki za wizyte!

Domyślnie

Piękne miejsca, zazdroszczę masz tam raj z piękną Architektura
    Dla mnie fotografowanie Architektury to sztuka wypatrzenia i pokazania na fotografii symetrii, geometrii, brył i linii, niestety ja nie potrafię ale Ty Marcinie idziesz w bardzo dobrym kierunku, w dodatku wypatrzyłeś i udało Ci sie pokazać szczegółowość
    Jestem tylko amatorem ale:
    zabrakło mi trochę przestrzeni, pobaw się może z "szerokim katem" + szczegóły które już masz i będzie komplet.

Domyślnie

Wy się rozpisujecie, a ja się muszę obejść smakiem jeszcze przez parę dni, dopóki do domu nie ściągnę.
    Marcin, gdzie wrzuciłeś te zdjęcia że mi się nie otwierają? Mimo tego że jestem na miejscu?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Marcin, gdzie wrzuciłeś te zdjęcia że mi się nie otwierają? Mimo tego że jestem na miejscu?
    Imageshack, czyli tam gdzie zawsze Wysle Ci na maila jutro rano jak chcesz

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Jestem tylko amatorem ale:
    zabrakło mi trochę przestrzeni, pobaw się może z "szerokim katem" + szczegóły które już masz i będzie komplet.
    Robilem Chiny tylko szerokim przez dwa lata (2006-200, teraz probuje robic i szeroko i wasko, chociaz tu faktycznie wiecej ciasnych kadrow. i bycie amatorem nie ma tu nic do rzeczy - w koncu masz oczy wiec i Twoja opinia jest wazna dla mnie.

A teraz ide spac Jak do jutra nie sprecyzujecie co ma byc w kolorze to sam cos powybieram

Domyślnie

Nie, nie, do weekendu wytrzymam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jako, ze nikt nie napisal, ktore chcecie w kolorze to sam wybieram:

2a.

6a.

7a.

9a.

11a.

12a.

14a.

15a.

17a.

18a.

19a.

21a.

23a.

24a.

Starczy

Domyślnie

Nie byłem w Chinach, ale oczyma wyobraźni zawsze widzę je w kolorze. Bardzo lubię BW i pierwsza wrzutka również mi się podobała, ale nawet detal na 7ce który jak sądziłem nie potrzebuje kolorków, w wersji 7a jeszcze dodatkowo zyskał. Tak czy inaczej zdjęcia bardzo mi się podobają. Gratuluję. Skoro już tu napisałem to pozwól, że jeszcze podpytam. W przyszłym roku planujemy objazdówkę, trójkącik: PEKIN - XI'AN - SZANGHAJ. Czy wrzesień lub październik to dobry okres na podróż?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki za komentarz Foty praktycznie obrobione jak do CZB tylko glowny suwak z nasyceniem na 0 (no czasem na +5 ), a nie na -100 w ACR

Dobra pora to przelom wrzesnia i pazdziernika. Poczatek wrzesnia to jeszcze kijowa pogoda (bardzo goraco). W Pekinie musicie byc przygotowani na uciazliwy smog, w Xianie i Szanghaju powinno byc ok. Jak chcesz wiedziec wiecej to dawaj na PW, bylem w kazdym z tych miejsc

Domyślnie

Kolor zdecydowanie na plus. Azja zawsze zachwyca (przynajmniej mnie) kolorystyką.
    D600 | N24-70 2.8G ED | N85 1.8G | N70-300 4.5-5.6G VR | SB-600

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów