Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 504

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Najbardziej rozbawił mnie tekst fotografa podczas odtwarzania sceny z "Nagiego Instynktu". Powiedział, że modelka musi być bez majtek, żeby bardziej wczuła się w rolę.
    No właśnie ! Też to wczoraj mnie zaskoczyło. Bo moim amatorskim okiem wyglądało to tak, że przez to ta dziewczyna była mega spięta.... Jakim cudem zdjęcie majtek przez amatorke, którą będą oglądały potem miliony ludzi ma "lepiej zagrać" właśnie dzięki temu ??? Ten fotograf to ktoś, tak wynikalo z jego opisu, bardzo dobry, więc chyba wiedział co mówi i robi, ale nadal nie mogę zrozumieć czy to rzeczywiście modelce pomoglo. Moim zdaniem bardzo przeszkodziło..

ps. To byl pierwszy odcinek tego problemu, który obejrzałem cały.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    No właśnie ! Też to wczoraj mnie zaskoczyło. Bo moim amatorskim okiem wyglądało to tak, że przez to ta dziewczyna była mega spięta.... Jakim cudem zdjęcie majtek przez amatorke, którą będą oglądały potem miliony ludzi ma "lepiej zagrać" właśnie dzięki temu ??? Ten fotograf to ktoś, tak wynikalo z jego opisu, bardzo dobry, więc chyba wiedział co mówi i robi, ale nadal nie mogę zrozumieć czy to rzeczywiście modelce pomoglo. Moim zdaniem bardzo przeszkodziło..

ps. To byl pierwszy odcinek tego problemu, który obejrzałem cały.
    A może tu chodziło o "pomoc" dla fotografa. Może bez tego nijak nie idzie zdjęcia zrobić.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A może tu chodziło o "pomoc" dla fotografa. Może bez tego nijak nie idzie zdjęcia zrobić.
    Czyli, że co? Że musi być podniecony, fajka musi mu stanąć by móc dobrze fotografować.... Może i masz rację... hmmm...

Uprawnienia umieszczania postów