Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Boczkiem panowie
phantomek
14-09-2006, 20:22
Hmmm, kto mi powie, od kiedy to sie jedzie w lewo skrecając kierownicą w prawo ?? :roll:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.slotbg.com/matifoto/boczkiem.jpg)
:wink:
Hmmm, kto mi powie, od kiedy to sie jedzie w lewo skrecając kierownicą w prawo ?? :roll:
a od wtedy od kiedy wymyslono zuzel :twisted:
A tutaj od kad ktos jako pierwszy odwazyl sie na power slide-y w zakretch:D
Zdjecie jak zwykle VERY VERY GOOD AND DELICIOUS :P
zhao-zhuxi
14-09-2006, 21:05
A tak właściwie, to gdzie ty je robisz?
a ja sie pochwale mam lepsza fote z supermoto!
Lepsza pod wzgledem momentu! ale wykonanie oplakane :cry: :cry: :cry:
BlingBling
14-09-2006, 21:17
Hmmm... podoba mi sie moment ale nei podoba mi sie kadr :P tzn nie podoboa mi sie to ze jest krzywo... oczywiscie krzywo jest specjalnie...
phantomek
14-09-2006, 21:32
A tak właściwie, to gdzie ty je robisz?
Brno, Poznań, Most - tutaj wyscigi motocyklowe np Mistrzostwa Świata, Czech lub Polski
a zawody typu wyścigi skuterów czy supermoto i inne takie mniejsze to tory kartingowe np Lublin, Radom, Bydgoszcz :)
a ja sie pochwale mam lepsza fote z supermoto!
Lepsza pod wzgledem momentu!
Supermoto to inna bajka pod wzgledem uślizgów...
Supermoto to inna bajka pod wzgledem uślizgów...
no wiadome! wszystkie sporty stock sporty i super sporty to maszyny gdzie slizgi a w zasadzie power slide-y jak sama nazwa wzkazuje robi sie na mocy z odkrecona manetka!
Natomiast w supermoto robi sie to tylnym hamulcem!
To tak poza tematem!
A wracajac do tematu zdjec! czy ty jakies filtry nakladasz na zdjecia? na moje oko one wygladajaj tak plakatowo! znaczy sie jak plakat!
takie idealne kolorystycznie i sa takie "czyste"
phantomek
14-09-2006, 22:40
Mylisz sie :P
Moze i tak robi czesc zawodnikow w Polsce, ale to jest blad...
Widziales jak jezdza na jakis zawodach supermoto rangi Mistrzostwa Swiata??
Filtrow to ja nie uzywam.
temu zdjeciu duuuuuuuuuuuzo barakuje do czystosci... (pod wzgledem gladkosci powierzchni)
Mylisz sie :P
Moze i tak robi czesc zawodnikow w Polsce, ale to jest blad...
Widziales jak jezdza na jakis zawodach supermoto rangi Mistrzostwa Swiata??
widzialem! i zapewniam Cie ze robia ta hamulcem! moze i niektorzy robia to moca ale zdecydowana wiekszosc hamulcem! maszyny supermoto nie sa na tyle moce i nie maja takiej konstrukcji jak sporty zeby mozna bylo to robic gazem!
a wiem o co Ci chodzi! w supermoto gdy juz zerwa przyczepnosc tylnym hamulcem przed zakretem to w szczycie zakretu odkreca sie manetke i wtedy motocyklowi ucieka tylek!
jak bedziesz mial okazje przyjrzyj sie na prawych zakretach! zawodnicy do ostatniej chwili trzymaja noge na podnozku (prawym) i naciskaja na hebel i jak juz sa w zakrecie to dopiero wtedy wystawiaja noge! a zobacz ze przy lewych noge wystawiaja juz wczesniej!
temu zdjeciu duuuuuuuuuuuzo barakuje do czystosci... (pod wzgledem gladkosci powierzchni)
Fakt ze temu brakuje ale mialem na mysli ogol jego zdjec!
jak bedziesz strzelal na iso 200-400 zamist 1600:) to tez bedziesz mial gladakie
Niedzwiedz
15-09-2006, 16:56
to na moim wagonie intruderze VL1500 power slajdy mozna robic ;) dokladnie stary trik z zuzlu i supermoto i enduro :) te z enduro najladniejsze bo kup kurzu z tylu zostaje i robi sie ldane tlo nagle :)
to na moim wagonie intruderze VL1500 power slajdy mozna robic ;) dokladnie stary trik z zuzlu i supermoto i enduro :) te z enduro najladniejsze bo kup kurzu z tylu zostaje i robi sie ldane tlo nagle :)
wszystkim sie tylko trza umiec :twisted: ja np umiem tez rowerem!!!