Hmmm, kto mi powie, od kiedy to sie jedzie w lewo skrecając kierownicą w prawo ??![]()
![]()
Szukaj
Hmmm, kto mi powie, od kiedy to sie jedzie w lewo skrecając kierownicą w prawo ??![]()
![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
a od wtedy od kiedy wymyslono zuzelZamieszczone przez phantomek
A tutaj od kad ktos jako pierwszy odwazyl sie na power slide-y w zakretch
Zdjecie jak zwykle VERY VERY GOOD AND DELICIOUS :P
A tak właściwie, to gdzie ty je robisz?
a ja sie pochwale mam lepsza fote z supermoto!
Lepsza pod wzgledem momentu! ale wykonanie oplakane![]()
![]()
![]()
Hmmm... podoba mi sie moment ale nei podoba mi sie kadr :P tzn nie podoboa mi sie to ze jest krzywo... oczywiscie krzywo jest specjalnie...
Brno, Poznań, Most - tutaj wyscigi motocyklowe np Mistrzostwa Świata, Czech lub PolskiA tak właściwie, to gdzie ty je robisz?
a zawody typu wyścigi skuterów czy supermoto i inne takie mniejsze to tory kartingowe np Lublin, Radom, Bydgoszcz
Supermoto to inna bajka pod wzgledem uślizgów...a ja sie pochwale mam lepsza fote z supermoto!
Lepsza pod wzgledem momentu!
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
no wiadome! wszystkie sporty stock sporty i super sporty to maszyny gdzie slizgi a w zasadzie power slide-y jak sama nazwa wzkazuje robi sie na mocy z odkrecona manetka!Zamieszczone przez phantomek
Natomiast w supermoto robi sie to tylnym hamulcem!
To tak poza tematem!
A wracajac do tematu zdjec! czy ty jakies filtry nakladasz na zdjecia? na moje oko one wygladajaj tak plakatowo! znaczy sie jak plakat!
takie idealne kolorystycznie i sa takie "czyste"
Mylisz sie :PZamieszczone przez Bejo
Moze i tak robi czesc zawodnikow w Polsce, ale to jest blad...
Widziales jak jezdza na jakis zawodach supermoto rangi Mistrzostwa Swiata??
Filtrow to ja nie uzywam.
temu zdjeciu duuuuuuuuuuuzo barakuje do czystosci... (pod wzgledem gladkosci powierzchni)
widzialem! i zapewniam Cie ze robia ta hamulcem! moze i niektorzy robia to moca ale zdecydowana wiekszosc hamulcem! maszyny supermoto nie sa na tyle moce i nie maja takiej konstrukcji jak sporty zeby mozna bylo to robic gazem!Zamieszczone przez phantomek
a wiem o co Ci chodzi! w supermoto gdy juz zerwa przyczepnosc tylnym hamulcem przed zakretem to w szczycie zakretu odkreca sie manetke i wtedy motocyklowi ucieka tylek!
jak bedziesz mial okazje przyjrzyj sie na prawych zakretach! zawodnicy do ostatniej chwili trzymaja noge na podnozku (prawym) i naciskaja na hebel i jak juz sa w zakrecie to dopiero wtedy wystawiaja noge! a zobacz ze przy lewych noge wystawiaja juz wczesniej!
Fakt ze temu brakuje ale mialem na mysli ogol jego zdjec!Zamieszczone przez ictus
Skontaktuj się z nami