Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Adapter szpiegowski

LjósmyndiR
15-04-2009, 03:42
Witam Całą Nikonowską Brać
Pytanko proste.Szukałem na forum,ale jakoś nie zauważyłem takiego postu.
Widziałem ostatnio na jakiejś stronce jak się to je,czyli ADAPTER SZPIEGOWSKI
Sprawdziłem na allegro

http://allegro.pl/item595619564_adapter_szpiegowski_67mm_warszawa.ht ml

Cena szału nie robi i może warto taki duperel kupić.Jednak pytanie do Was czy ktoś
już tego używał?Jak z jakością zdjęć z użyciem tego duperela?:???:
Będę wdzięczny za podpowiedz

Pozdrowionka

sokrates
15-04-2009, 06:59
a feee to niesportowe....

tomitom
15-04-2009, 08:01
a gratis jak kupisz dwa i je połączysz to możesz focić na wprost!!! REWELKA! ;)

sokrates
15-04-2009, 08:04
albo i samego siebie można sfocić - tak że się nawet nie wie kiedy - taki szpiegowski trick :-)

JAP
15-04-2009, 08:38
Jeżeli pytasz o jakość to wg mnie takie lusterko nie ma prawa oferować dobrej jakości

Michał Jędrak
15-04-2009, 10:59
Miałem takie coś... Lustro, przynajmniej u mnie, było powlekane z zewnątrz a nie od spodu szkła. Daje to dość dobrą jakość. Denerwujący jest gwint, bo trzeba bawić się w przejściówki jak ktoś ma kilka obiektywów o różnych średnicach. Ogólnie to ani razu nie użyłem i sprzedałem.

Poza tym jest też kwestia stylu... Jak nie masz takiego lusterka i robisz zdjęcia z ukrycia to czujesz się jak myśliwy, jak rasowy szpieg. Jak jednak wyskakujesz z takim lusterkiem to czujesz się jak rasowy pedofil :-)

No ale z drugiej strony kasa niewielka, więc można sobie kupić. ot tak...

sokrates
15-04-2009, 11:04
z trzeciej strony lepiej te 79 zł przepić, jak ktoś nie pije oddać na biedne dzieci. Dobre to dla paparazzi tudzież innych miernot, nie ma nic wspólnego ze streetem i pokrewnymi.

velaskez
15-04-2009, 14:19
Poza tym jest też kwestia stylu... Jak nie masz takiego lusterka i robisz zdjęcia z ukrycia to czujesz się jak myśliwy, jak rasowy szpieg. Jak jednak wyskakujesz z takim lusterkiem to czujesz się jak rasowy pedofil :-)

Hahahaha:mrgreen::mrgreen: Czyścisz mi monitor...
Nota bene to już bylo:-P

LjósmyndiR
15-04-2009, 15:23
Podziękowania za opinie Kolegów.
Myślę,że rzeczywiście brak dobrego smaku temu duperelowi.Tym bardziej że jakoś takiej
fotki może być niezadowalająca.
Tak więc pomysł zakupu owego duperela zmarł śmiercią naturalną.
Dzięki za opinie....:mrgreen: