Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na winklu

kodi
28-03-2009, 19:39
1.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=i7cd3602ms5qxp03e7e8.jpg)

Seeth
28-03-2009, 19:55
Zastanawiam, się co się dzieje z chodnikiem, jakiś taki niewyraźny jest, tak jak by blurem był potraktowany albo jakimś innym filtrem bądź narzędziem.

Ciekawy kadr ;)

Gosia
28-03-2009, 22:16
kadr ciekawy, drzewkom z prawej strony przydałoby się moze nieco oddechu. długi czas spisał się bardzo ładnie. co mi nieco przeszkadza to białe (ptasie kupy?) na pierwszym planie i niebo wyciągnięte w PG rogu ale nie na reszcie obrazka. no cóż... albo drzewka albo niebo... moze polar by zaradził?

kulten
29-03-2009, 00:34
Ale i tak kolega się poprawił bo już jest interesująco. Co najbardziej mi przeszkadza to zbyt dużo żółtego u dołu kadru, jakoś to nie licuje z górą.

nothing
29-03-2009, 00:39
Nierealnie, dziwnie ale pięknie. Co to znaczy dobre światło...?

borregaard
29-03-2009, 08:45
To już mi sie podoba.....:-D

kodi
29-03-2009, 13:19
kadr ciekawy, drzewkom z prawej strony przydałoby się moze nieco oddechu. długi czas spisał się bardzo ładnie. co mi nieco przeszkadza to białe (ptasie kupy?) na pierwszym planie i niebo wyciągnięte w PG rogu ale nie na reszcie obrazka. no cóż... albo drzewka albo niebo... moze polar by zaradził?

Prawa strona niestety bez oddechu bo holder mi zawinietował i trzeba było ciąć, te ptasie kupy to listki ;) ( nie miałem ze sobą miotły ;) ) PG wyciągany bo fotka zrobiona pod ostre słońce i wyszły mi tam koszmarne zafarby.

Ale i tak kolega się poprawił bo już jest interesująco. Co najbardziej mi przeszkadza to zbyt dużo żółtego u dołu kadru, jakoś to nie licuje z górą.

Dzięki Kulten za dobre słowo, miło słyszeć że robi się jakieś postępy :) A co do żółtego może nie licuje ale wg mnie tworzy fajny klimat.

Nierealnie, dziwnie ale pięknie. Co to znaczy dobre światło...?

W samo południe...

Wszystkim dziękuję za wizytę i komentarze.

Seeker
29-03-2009, 14:24
Widzialbym to odrobine szerzej (i pewnie musialoby byc inne swiatlo).