Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Na winklu

Domyślnie Na winklu

D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

Zastanawiam, się co się dzieje z chodnikiem, jakiś taki niewyraźny jest, tak jak by blurem był potraktowany albo jakimś innym filtrem bądź narzędziem.

Ciekawy kadr

Domyślnie

kadr ciekawy, drzewkom z prawej strony przydałoby się moze nieco oddechu. długi czas spisał się bardzo ładnie. co mi nieco przeszkadza to białe (ptasie kupy?) na pierwszym planie i niebo wyciągnięte w PG rogu ale nie na reszcie obrazka. no cóż... albo drzewka albo niebo... moze polar by zaradził?
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Ale i tak kolega się poprawił bo już jest interesująco. Co najbardziej mi przeszkadza to zbyt dużo żółtego u dołu kadru, jakoś to nie licuje z górą.

Domyślnie

Nierealnie, dziwnie ale pięknie. Co to znaczy dobre światło...?

Domyślnie

To już mi sie podoba.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gosia Zobacz posta
    kadr ciekawy, drzewkom z prawej strony przydałoby się moze nieco oddechu. długi czas spisał się bardzo ładnie. co mi nieco przeszkadza to białe (ptasie kupy?) na pierwszym planie i niebo wyciągnięte w PG rogu ale nie na reszcie obrazka. no cóż... albo drzewka albo niebo... moze polar by zaradził?
    Prawa strona niestety bez oddechu bo holder mi zawinietował i trzeba było ciąć, te ptasie kupy to listki ( nie miałem ze sobą miotły ) PG wyciągany bo fotka zrobiona pod ostre słońce i wyszły mi tam koszmarne zafarby.

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Ale i tak kolega się poprawił bo już jest interesująco. Co najbardziej mi przeszkadza to zbyt dużo żółtego u dołu kadru, jakoś to nie licuje z górą.
    Dzięki Kulten za dobre słowo, miło słyszeć że robi się jakieś postępy A co do żółtego może nie licuje ale wg mnie tworzy fajny klimat.

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Nierealnie, dziwnie ale pięknie. Co to znaczy dobre światło...?
    W samo południe...

Wszystkim dziękuję za wizytę i komentarze.
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

Widzialbym to odrobine szerzej (i pewnie musialoby byc inne swiatlo).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Uprawnienia umieszczania postów