PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Płynne drzewo

Szymek
28-03-2009, 14:55
Hej,

zgodnie z wszelkimi prawidlami nadal pytam czy sie podoba :)) i co zrobic zeby bylo lepiej.

Szymek

1. Płynne drzewo

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img14.imageshack.us/img14/1239/dsc0721e.jpg)

Szuwar
28-03-2009, 15:38
Bez urazy, ale nie łapie o co chodzi w tej fotografii.

Co chciałeś pokazać i co z tą płynnością ?

Bo dla mnie konwersja leży, kadrowo też nie widzę jakiejś rewelacji.

Może jestem za mało wrażliwy na piękno, ale ta fotografia po prostu do mnie niczym nie przemawia.

Sorry, ale takie mam spostrzeżenia.

mamoń
28-03-2009, 15:46
No jakiś pomysł w tym jest,gorzej z wykonaniem...jak dla mnie,..widzę jeden wielki bałagan formalny,..ale nie martw się niekoniecznie muszę mieć rację,..próbuj dalej.

borregaard
28-03-2009, 15:49
Szczerze mówiąc ,to ja ,gamoń,nie trybię o co biega i co to jest...?....:shock:

Szymek
28-03-2009, 15:50
A przyjrzeliscie sie drzewu, w sencie kadru/ujecia. To nie jest fotografia drzewa w sensie kadr na drzewo. To jest plynne drzewo :), odbicie w wodzie.
Ale pewnie macie racje. Coz nadal bede probowal. Robienie zdjec to frajda zatem bawmy sie :)

borregaard
28-03-2009, 15:53
No przeca mówiłem ,że gamon jestem,a Ty tu takie zasadzki robisz....:mrgreen:
I tak niewiele mi to zmienia....:wink:

mamoń
28-03-2009, 16:22
Też jak Borregard urodziłem się na Podlasiu,mam więc zapewne gamoniowatość w genach,..pisząc,że był w Twej fotografii jakiś pomysł usiłowałem dowieść,że zauważyłem podobnie jak koledzy cóż to takiego w tej wodzie się odbija,..a że staram się jednak przyglądać uważnie,zobaczyłem niestety to co inni,..nieciekawie skrojony kadr.

borregaard
28-03-2009, 16:41
Też jak Borregard urodziłem się na Podlasiu,mam więc zapewne gamoniowatość w genach,..pisząc,że był w Twej fotografii jakiś pomysł usiłowałem dowieść,że zauważyłem podobnie jak koledzy cóż to takiego w tej wodzie się odbija,..a że staram się jednak przyglądać uważnie,zobaczyłem niestety to co inni,..nieciekawie skrojony kadr.
Zasięg gamoniowatości jest szerszy...urodziłem się na Mazowszu...Na Podlasiu...szczepię gamoniowatość :mrgreen:

morzon
28-03-2009, 19:32
To widać przez internet też się przenosi, bo i ja nie czaje ocb tutaj... :D

swiatlo
28-03-2009, 20:03
Jestem na nie. Rozumiem zamiar pokazania rzeczywistości w odbiciu kałuży, ale to akurat zdjęcie jest dla mnie bez sensu.