PDA

Zobacz pełną wersję : Stara fabryka. Sesja z modelka

Strus
27-03-2009, 00:58
No coz... Rozwijac sie trzeba wiec nowe pomysly do glowy przychodza.

Sesja z nie-profesjonalna modelka. lokalizacja: opuszczona fabryka. Swiatlo - poza zastanym 2 sabiny 800, statywy i parasolki, jakas blenda do kompletu.

Problem mam natury ciuchowej ze tak powiem. Czy probowaliscie w takich lokalizacjach swoich sil ? Jak w/g Was powinno sie ubrac modelke do takiego wnetrza? Jersli macie moze przyklady takich zdjec lub calych sesji to bede wdzieczny.

Sesja ma sie odbyc pod koniec kwietnia wiec niby czasu mam sporo ale to bedzie dla mnie w zasadzie pierwsze takie wyjscie w plener i chcialbym sie w miare rozsadnie przygotowac.

Z gory dziekuje za wszelkie sugestie

Paweł M
27-03-2009, 01:07
generalnie wszystko jedno, bo może ubrać się nowocześnie, wtedy będzie ekontrast. Może ala lata 50te, 60te będzie nawiązywało do fabryki. Może w strój roboczy... itd...

Michał Jędrak
28-03-2009, 00:40
Ja, jak nie wiem co ma modelka na siebie założyć to ją rozbieram. Akty są uniwersalne i nie trzeba się znać na modzie, aby je zrobić (ja się nie znam).

A tak na serio to pod takie wnętrza wszystko pasuje, bo w starej fabryce wszystko co nie jest kombinezonem roboczym będzie i tak eklektyczne.