Zobacz pełną wersję : W wiosennych kolorach
myfriend
18-03-2009, 19:30
Skromnie prosze o opinie:)
Moja Gabrysia:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
jacek.gold
18-03-2009, 19:36
:) sympatycznie
bardzo przyjemne, śliczna na Twoja Gabrysia...
myfriend
19-03-2009, 10:57
Dziekuje za odpowiedzi...szkoda, ze tylko dwie...ciezko wnioski wyciagnac.
Pozdrawiam
Ps Mysle, ze kazdy poczatkujacy oczekuje konkretnych odpowiedzi...czyli co jest ok, a co jest zle, bo w koncu uczy sie na wlasnych bledach. Ja ogladam zdjecia na tym forum i uwazam, ze jest mnostwo osob, ktorych zdjecia sa naprawde na poziomie profesjonalnym i napewno budza wieksze zainteresowanie na forum. Ale milo by bylo, gdybym miala mozliwosc nauczyc sie czegos tutaj, a jedynym sposobem sa proby swoich sil i Wasza konstruktywna opinia.
Dzieki serdeczne :)
myfriend
19-03-2009, 10:58
jacek.gold , kobyll , magda_b bardzo dziekuje :)
Piekielnica
19-03-2009, 22:14
ładne kolorki, fajny kadr - tylko do labu i do rameczki, gratki :)
Jak dla mnie bardzo fajnie to wyszło.
Tak myślałem przez moment, do czego tutaj można by się przyczepić….. i nic wymyśliłem. :)
Pzdr.
myfriend
20-03-2009, 00:04
Jeszcze raz dzieki wielkie:)
Moim zdaniem całkiem udana albumowa fota. Dobre kolory, żywe ale jednocześnie nie przesadzone z nasyceniem, ostrość jest tam gdzie być powinna. Do takiej kolorystyki brakuje mi jednak uśmiechu na twarzy Gabrysi - wtedy wszystko by ze sobą ładnie grało.
PS. Co do opinii to pamiętaj, że jak się podoba to zazwyczaj po prostu się podoba jako całość i ciężko coś tu uzasadniać, natomiast jeśli coś się nie podoba to wtedy łatwiej napisać konstruktywnie o konkretach (co niestety nie każdy robi).
Grzegorka
20-03-2009, 00:25
Naprawdę fajne zdjęcie. Druk i na ścianę w pokoju modelki. Na pewno będzie cieszyć oko :)
downunder
20-03-2009, 01:17
Przyłączam się do przedmówców - tak, jest ładnie, ale przy odrobinie zaangażowania może być jeszcze ładniej. ;)
Przciałbym ciasniej z obu boków by uzyskać proporcje 3:2.
Jednocześnie zniknie to przycięte, odsłonięte prawe ramię, które zbyt odciąga uwagę od oczu twojej córci. ;)
IMO wtedy będzie o niebo lepiej. :D
Archibald
20-03-2009, 21:37
Bardzo przyjemnie, ładne kolory :-)
myfriend
21-03-2009, 11:53
elix , Grzegorka, downunder, Archibald dziekuje Wam za wszystkie komentarze. Ciesze sie, ze fotka Wam sie podoba.
Pozdrawiam