Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie W wiosennych kolorach

Skromnie prosze o opinie
    Moja Gabrysia:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 10:12 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Dobre
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

bardzo przyjemne, śliczna na Twoja Gabrysia...

Domyślnie

Dziekuje za odpowiedzi...szkoda, ze tylko dwie...ciezko wnioski wyciagnac.
    Pozdrawiam
    Ps Mysle, ze kazdy poczatkujacy oczekuje konkretnych odpowiedzi...czyli co jest ok, a co jest zle, bo w koncu uczy sie na wlasnych bledach. Ja ogladam zdjecia na tym forum i uwazam, ze jest mnostwo osob, ktorych zdjecia sa naprawde na poziomie profesjonalnym i napewno budza wieksze zainteresowanie na forum. Ale milo by bylo, gdybym miala mozliwosc nauczyc sie czegos tutaj, a jedynym sposobem sa proby swoich sil i Wasza konstruktywna opinia.
    Dzieki serdeczne

Domyślnie

jacek.gold , kobyll , magda_b bardzo dziekuje

Domyślnie

ładne kolorki, fajny kadr - tylko do labu i do rameczki, gratki

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo fajnie to wyszło.
    Tak myślałem przez moment, do czego tutaj można by się przyczepić….. i nic wymyśliłem.
    Pzdr.
    D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF

Domyślnie

Jeszcze raz dzieki wielkie

Domyślnie

Moim zdaniem całkiem udana albumowa fota. Dobre kolory, żywe ale jednocześnie nie przesadzone z nasyceniem, ostrość jest tam gdzie być powinna. Do takiej kolorystyki brakuje mi jednak uśmiechu na twarzy Gabrysi - wtedy wszystko by ze sobą ładnie grało.

PS. Co do opinii to pamiętaj, że jak się podoba to zazwyczaj po prostu się podoba jako całość i ciężko coś tu uzasadniać, natomiast jeśli coś się nie podoba to wtedy łatwiej napisać konstruktywnie o konkretach (co niestety nie każdy robi).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów