Skromnie prosze o opinie
Moja Gabrysia:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Skromnie prosze o opinie
Moja Gabrysia:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 10:12 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
sympatycznie
bardzo przyjemne, śliczna na Twoja Gabrysia...
Dziekuje za odpowiedzi...szkoda, ze tylko dwie...ciezko wnioski wyciagnac.
Pozdrawiam
Ps Mysle, ze kazdy poczatkujacy oczekuje konkretnych odpowiedzi...czyli co jest ok, a co jest zle, bo w koncu uczy sie na wlasnych bledach. Ja ogladam zdjecia na tym forum i uwazam, ze jest mnostwo osob, ktorych zdjecia sa naprawde na poziomie profesjonalnym i napewno budza wieksze zainteresowanie na forum. Ale milo by bylo, gdybym miala mozliwosc nauczyc sie czegos tutaj, a jedynym sposobem sa proby swoich sil i Wasza konstruktywna opinia.
Dzieki serdeczne![]()
ładne kolorki, fajny kadr - tylko do labu i do rameczki, gratki![]()
Jak dla mnie bardzo fajnie to wyszło.
Tak myślałem przez moment, do czego tutaj można by się przyczepić….. i nic wymyśliłem.
Pzdr.
D300s, S50-150/2.8 HSM II, 50/1.4G, 35/1.8G, SB600 i FF/BF
Moim zdaniem całkiem udana albumowa fota. Dobre kolory, żywe ale jednocześnie nie przesadzone z nasyceniem, ostrość jest tam gdzie być powinna. Do takiej kolorystyki brakuje mi jednak uśmiechu na twarzy Gabrysi - wtedy wszystko by ze sobą ładnie grało.
PS. Co do opinii to pamiętaj, że jak się podoba to zazwyczaj po prostu się podoba jako całość i ciężko coś tu uzasadniać, natomiast jeśli coś się nie podoba to wtedy łatwiej napisać konstruktywnie o konkretach (co niestety nie każdy robi).
Skontaktuj się z nami