Zobacz pełną wersję : vw scirocco tsi
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/03/3351914487_842cd1fd8a_o-2.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3539/3351914487_842cd1fd8a_o.jpg)
moja pierwsza publikacja na forum, ale ze względu na zainteresowania będę się w tej kategorii (mam nadzieję) pojawiał częściej ;)
pozdrawiam i zapraszam do krytyki :)
Bartek - NinoVeron
14-03-2009, 02:31
ładny i dynamiczny kadr :)
mnie się podoba (aczkolwiek motoryzacja to nie moja działka :) )
scirocco.... mrrr świetne autko ;]
dynamiczny kadr, ostre niebo... tylko nie wiem czy w tym wszystkim to autko trochę nie 'ginie'. brakuje tego.... zwrócenia uwagi widza na sam samochód. tak mi się osobiście wydaje, za dużo w tle błyska i świeci i samochód - choć jest na 3/4 zdjęcia ;) - się dla mnie w tym wszystkim rozmywa.
a no i widać ciebie na karoserii ;) i chyba kogoś jeszcze ;)
fotoMichal
14-03-2009, 12:26
Podoba mi się :))
Ładne acz dla mnie trochę za mało tego Scirocco pomimo, że auto zajmuje 3/4 kadru :)
dynamiczny kadr, moje ulubione przerysowania z szerokiego kąta...do tego agresywne BW no świetne! daj więcej z tej sesji...
Świetny początek...zdjęcie do mnie gada...gratulki :)
wow...szacun, dawno zdjęcie jakiegoś mobila nie zrobilo na mnie takiego wrażenia, czakam na następne
avlimoney
14-03-2009, 20:36
rewelka obróbka i kadr też rewelka.....
dobra fota! dawaj wiecej tak samo obrobionych. 2 razy widzialem to autko dopiero na żywca i świetnie się prezentuje na drodze
Boryszuk
14-03-2009, 21:49
lyzka dziegdziu (chyba tak to sie pisze), tudziez hint:
przednia felga zazwyczaj prezentuje sie ciekawiej niz opona. No i troche za duzo sie dzieje na przednim zderzaku.
Poza tym, wg mnie swietne zdjecie, reweacyjna obrobka.
przednia felga zazwyczaj prezentuje się ciekawiej niż opona.
jasna sprawa, ale nie w tym przypadku. auto 'wjeżdża' w obiektyw - o taki efekt mi chodziło :) mam zdjęcie z felgą i wygląda z lekka koślawo ;)
No, no... niezly debiut ;) ja jestem na tak ;)
Mnie się podoba, jest ostro ! Jak masz możliwośc powtórz sesję z Audi R8:)
Mi się bardzo podoba. Super dynamicznie, dobra tonacja.
Sowulus12
17-03-2009, 17:05
Rewela, świetna fota!!!
Dobry kadr. Troszkę przeszkadza akcja na zderzaku. Obróbka fajnie wyszła(wygląda jak HDR)
Miałem przyjemność jechac takim Scirocco, na prawym siedzeniu i muszę przyznać że to zdjęcie oddaje charakter tego auta, stonowane z pazurem :)
Zdjęcie przyjemne, obróbka też. Jest jednak niedosyt. Fajnie by było pokazać serię kilku zdjęć tak żeby było widać dość oryginalne kształty tego auta.
Fajne foto, mozesz wrzucic jeszcze kilka kadrow?
Jakoś nie mogę zgodzić się z zachwytami, bo jest na tym zdjęciu sporo niedoróbek. Na fotoryzacja.pl chłopaki na pewno lepiej skomentowaliby to ode mnie, ale: okropnie drażnią mnie odbicia w zderzaku, a skręcone w ten sposób koła nie wyglądają zbyt korzystnie (akurat wzór tych felg jest całkiem niezły i wart sfotografowania). Jednak to Co najbardziej mnie uderza to fakt, że na zdjęciu po prostu nie można od razu rozpoznać, że to Scirocco - zdjęcie jest zbyt przerysowane (mimo, że lubię zdjęcia samochodów na niskiej wartości ogniskowej). Do mnie Twoje zdjęcie nie trafia, ale z chęcią zobaczyłbym jeszcze jakieś inne kadry :)
a ja z chęcią przeczytałbym coś o obróbce :)
moonrage
07-04-2009, 14:03
Kadr fajny, ukazuje dynamikę, fajne kolorki ale nie podoba mi się odbicie na przodzie autka.