moja pierwsza publikacja na forum, ale ze względu na zainteresowania będę się w tej kategorii (mam nadzieję) pojawiał częściej
pozdrawiam i zapraszam do krytyki![]()
Szukaj
scirocco.... mrrr świetne autko ;]
dynamiczny kadr, ostre niebo... tylko nie wiem czy w tym wszystkim to autko trochę nie 'ginie'. brakuje tego.... zwrócenia uwagi widza na sam samochód. tak mi się osobiście wydaje, za dużo w tle błyska i świeci i samochód - choć jest na 3/4 zdjęcia- się dla mnie w tym wszystkim rozmywa.
a no i widać ciebie na karoseriii chyba kogoś jeszcze
![]()
trochę złomu w dużym plecaczku.
Podoba mi się)
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Ładne acz dla mnie trochę za mało tego Scirocco pomimo, że auto zajmuje 3/4 kadru![]()
DLXXX etc.
dynamiczny kadr, moje ulubione przerysowania z szerokiego kąta...do tego agresywne BW no świetne! daj więcej z tej sesji...
Świetny początek...zdjęcie do mnie gada...gratulki![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
wow...szacun, dawno zdjęcie jakiegoś mobila nie zrobilo na mnie takiego wrażenia, czakam na następne
rewelka obróbka i kadr też rewelka.....
... ból można dzielić, szczęście się mnoży... Nadzieja mnie miażdży w dłoniach Bożych ...
dobra fota! dawaj wiecej tak samo obrobionych. 2 razy widzialem to autko dopiero na żywca i świetnie się prezentuje na drodze
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami