Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Taniec

kedazi
22-02-2009, 20:41
Takie jedno ujęcie. Ciekaw jestem Waszych opinii ..

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/swszvog2klvr890rza.jpg)

kedazi
23-02-2009, 23:36
hmmmm.... ^^up :)

lechupe
23-02-2009, 23:40
Hm, a te opinie, których oczekujesz, to jakies konkretne maja być ? Czy tak ogólnie tylko maja odnosić sie do poziomu artystycznego czy przesłania ?

Jakoś szczególnie traktujesz te zdjecie w swoim dorobku ?

RomanZWrocławia
23-02-2009, 23:44
lechupe to jest , to jest.. to jest ... kastrujące. ;)

kedazi
23-02-2009, 23:52
lechupe - Twoją opinie już poznałem czyli:
- brak poziomu artystycznego
- brak przesłania
- gniot w wykonaniu usera kedazi

pozdrawiam

Fr@ntz
24-02-2009, 00:15
jakbyś do powyższych wniosków doszedł przed umieszczeniem tego zdjęcia na forum, to może wygrzebałbyś jakieś lepsze. A tak pierwsze koty za płoty i czekam na coś ciekawszego.

lechupe
24-02-2009, 00:38
lechupe - Twoją opinie już poznałem czyli:
- brak poziomu artystycznego
- brak przesłania
- gniot w wykonaniu usera kedazi

pozdrawiam

Ech, kedazi, ty mnie nie interpretuj jak Monisia Olejnik...:-) Ty mnie czytaj literalnie, bo ja prosty chłop jestem i na różnych metaforach, analogiach i peryfrazach słabo sie wyznaję..

Ja bynajmniej nie stwierdziłem, iż wyżej opublikowany produkt usera kedazi jest gniotem.
Wrecz przeciwnie - mnie sie to zdjecie w zasadzie podoba, choc za blondynkami nie przepadam..;-)

Jednakże zdziwiła mnie nieco pewna twoja natarczywość w domaganiu sie opinii. Zacząłem sie zatem zastanawiać, czy jest tu jakiś element, ukryte sedno..co do którego chciałbys sie zorientować, że jest dobrze, albo, że nie...

Na przykład, mogło chodzić o odcień krawata, lub ewentualnie krzywizne palca wskazującego osoby tańczącej płci męskiej.
Wolałem sie zatem upewnić...

RomanZWrocławia
24-02-2009, 01:05
lechupe jedziesz po bandzie
kedazi nie przypominam sobie tak trafnej i zwięzłej samooceny na forum. zaimponowałeś mi (http://forum.nikon.org.pl/member.php?u=16859)
Fr@ntz pierwsze foty za płoty :)

kedazi
24-02-2009, 01:08
Romek jak masz cos do powiedzenia odn zdjęcia to proszę.

RomanZWrocławia
24-02-2009, 01:14
nic ponad to, co sam wysnułeś z tekstów lechupe.
a może odwróćmy pytanie : co jest w tym zdjęciu że musiało ujrzeć światło dzienne ?

kedazi
24-02-2009, 01:24
Człowiek uczy się na błędach, a błędem było wstawienie, pokazanie tego zdjęcia.
Dodam tylko, że zamieściłem to zdjęcie aby poznać opinię bardziej doświadczonych kolegów, koleżanek z forum. Ciekaw byłem jaki będzie odbiór tego zdjęcia (gniotu), jaka będzie pierwsza reakcja. Ale widzę jednak, że reakcja jest "pozytywna". Pozytywnie trzeba się troszkę ponabijać. NO cóż niech i tak będzie.
Jak dla mnie można wywalic ten wątek w kosmos bo i tak nic nie wnosi.
Z mojej strony to wszystko i obiecuję, że więcej nie będe zaniżał poziomu forum.
Pozdrawiam gorąco i dziękuje, za konstruktywne komentarze

RomanZWrocławia
24-02-2009, 01:35
No i teraz się obrażę, zabieram zabawki i opuszczam tę piaskownicę. Nikt mnie tu nie rozumie, a wszyscy to jełopy bez wyczucia taktu i zmysłu artystycznego.
Kedazi wstawiasz bezsensowne "fotocoś" i nadymasz się kiedy zamiast kontemplować i analizować "jeździmy" sobie po całej sytuacji.
Więcej luzu :)
POZDRAWIAM