Takie jedno ujęcie. Ciekaw jestem Waszych opinii ..
Szukaj
Takie jedno ujęcie. Ciekaw jestem Waszych opinii ..
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
hmmmm.... ^^up![]()
Hm, a te opinie, których oczekujesz, to jakies konkretne maja być ? Czy tak ogólnie tylko maja odnosić sie do poziomu artystycznego czy przesłania ?
Jakoś szczególnie traktujesz te zdjecie w swoim dorobku ?
I'm not always right, but I'm never wrong...
lechupe to jest , to jest.. to jest ... kastrujące.![]()
myślę co piszę
lechupe - Twoją opinie już poznałem czyli:
- brak poziomu artystycznego
- brak przesłania
- gniot w wykonaniu usera kedazi
pozdrawiam
jakbyś do powyższych wniosków doszedł przed umieszczeniem tego zdjęcia na forum, to może wygrzebałbyś jakieś lepsze. A tak pierwsze koty za płoty i czekam na coś ciekawszego.
Ech, kedazi, ty mnie nie interpretuj jak Monisia Olejnik...Ty mnie czytaj literalnie, bo ja prosty chłop jestem i na różnych metaforach, analogiach i peryfrazach słabo sie wyznaję..
Ja bynajmniej nie stwierdziłem, iż wyżej opublikowany produkt usera kedazi jest gniotem.
Wrecz przeciwnie - mnie sie to zdjecie w zasadzie podoba, choc za blondynkami nie przepadam..
Jednakże zdziwiła mnie nieco pewna twoja natarczywość w domaganiu sie opinii. Zacząłem sie zatem zastanawiać, czy jest tu jakiś element, ukryte sedno..co do którego chciałbys sie zorientować, że jest dobrze, albo, że nie...
Na przykład, mogło chodzić o odcień krawata, lub ewentualnie krzywizne palca wskazującego osoby tańczącej płci męskiej.
Wolałem sie zatem upewnić...
I'm not always right, but I'm never wrong...
lechupe jedziesz po bandzie
kedazi nie przypominam sobie tak trafnej i zwięzłej samooceny na forum. zaimponowałeś mi
Fr@ntz pierwsze foty za płoty![]()
myślę co piszę
Romek jak masz cos do powiedzenia odn zdjęcia to proszę.
nic ponad to, co sam wysnułeś z tekstów lechupe.
a może odwróćmy pytanie : co jest w tym zdjęciu że musiało ujrzeć światło dzienne ?
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami