Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Agata(bez motoru)

Marek Urbanowski
09-08-2006, 23:50
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img151.imagevenue.com/img.php?image=60126_okul_360lo.jpg)

Lolas
10-08-2006, 10:12
nic nie widac :-/

vuki
10-08-2006, 10:31
a zaplaciles za serwer? :wink: by chyba Ci wylaczyli :mrgreen:

Marek Urbanowski
10-08-2006, 18:55
już widać:)

sailor
10-08-2006, 20:39
mina lekko znudzona wydaje sie .. swiatlo ok..kadr rowniez.. gdyby nie mina bylby przyjemny portrecik

Marek Urbanowski
10-08-2006, 21:21
znudzona??? oj sailor starzejesz się chyba :D kojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniej :D

swiatlo
10-08-2006, 22:14
Zblazowana i raczej wulgarna mina. To już druga taka mina w wykonaniu tej modelki.
Na mój gust, to takie zblazowane kobiety bardzo mnie odpychają. I dlatego trudno ocenić fotografię. To tak samo jak ocenianie piosenki w której na okrągło się wulgarnie przeklina. Wtedy nawet dobra muzyka nie pomaga.

Marek Urbanowski
10-08-2006, 22:25
Zblazowana i raczej wulgarna mina. To już druga taka mina w wykonaniu tej modelki.
Na mój gust, to takie zblazowane kobiety bardzo mnie odpychają. I dlatego trudno ocenić fotografię. To tak samo jak ocenianie piosenki w której na okrągło się wulgarnie przeklina. Wtedy nawet dobra muzyka nie pomaga.
Zblazowane,wulgarne..kim ty jesteś??? może częściej powinieneś zagladać na forum kółka różańcowego ,a nie na fotograficzne :| Mam ochotę jeszcze coś dodać ,ale nie chcę wywoływać niezdrowej atmosfery :|

m.i.t
11-08-2006, 08:24
Agata bez motoru to jak król bez dworu !!!

Zdecydowanie stracila swoj niepowtarzalny charakter, co do miny to ok z jednym malym ale - kierunek patrzenia modelki mi nie pasuje, tzn. jakby ten wzrok byl skierowany ponad okularami na fotografa imo wygladalo by ciekawiej.

Swiatlo w ogole nie rozumiem o czym Ty rozmawiasz :D

YOZ, dawaj dawaj - wszystko co szokuje i lamie stereotypy mi sie podoba (w granicach dobrego smaku oczywiscie)

sailor
11-08-2006, 14:50
znudzona??? oj sailor starzejesz się chyba Very Happy kojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniej

byc moze ... wiesz w moim wieku do apteki zamiast po prezerwatywy chodzi sie po geriavit :D nie znam modelki .. moze zle odczytalem mine .. ale niestety wyglada mi na znudzana .. lub zmeczona. lepiej dawaj wiecej z sesji :D cos sie staruszkowi sailorowi nalezy :P

swiatlo
11-08-2006, 17:48
Swiatlo w ogole nie rozumiem o czym Ty rozmawiasz :D

Wycofuję się rakiem z tego co powiedziałem. Taki poryw chwili niekontrolowanej szczerości, za jaki zresztą przepraszam.