Szukaj
a zaplaciles za serwer?by chyba Ci wylaczyli
![]()
już widać![]()
mina lekko znudzona wydaje sie .. swiatlo ok..kadr rowniez.. gdyby nie mina bylby przyjemny portrecik
znudzona??? oj sailor starzejesz się chybakojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniej
![]()
Zblazowana i raczej wulgarna mina. To już druga taka mina w wykonaniu tej modelki.
Na mój gust, to takie zblazowane kobiety bardzo mnie odpychają. I dlatego trudno ocenić fotografię. To tak samo jak ocenianie piosenki w której na okrągło się wulgarnie przeklina. Wtedy nawet dobra muzyka nie pomaga.
Zblazowane,wulgarne..kim ty jesteś??? może częściej powinieneś zagladać na forum kółka różańcowego ,a nie na fotograficzneZamieszczone przez swiatlo
Mam ochotę jeszcze coś dodać ,ale nie chcę wywoływać niezdrowej atmosfery
![]()
Agata bez motoru to jak król bez dworu !!!
Zdecydowanie stracila swoj niepowtarzalny charakter, co do miny to ok z jednym malym ale - kierunek patrzenia modelki mi nie pasuje, tzn. jakby ten wzrok byl skierowany ponad okularami na fotografa imo wygladalo by ciekawiej.
Swiatlo w ogole nie rozumiem o czym Ty rozmawiasz
YOZ, dawaj dawaj - wszystko co szokuje i lamie stereotypy mi sie podoba (w granicach dobrego smaku oczywiscie)
D50 kit
byc moze ... wiesz w moim wieku do apteki zamiast po prezerwatywy chodzi sie po geriavitznudzona??? oj sailor starzejesz się chyba Very Happy kojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniejnie znam modelki .. moze zle odczytalem mine .. ale niestety wyglada mi na znudzana .. lub zmeczona. lepiej dawaj wiecej z sesji
cos sie staruszkowi sailorowi nalezy :P
Skontaktuj się z nami