Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie

nic nie widac :-/
    Pozdrawiam, Lolas

sailor
    Gość

Domyślnie

mina lekko znudzona wydaje sie .. swiatlo ok..kadr rowniez.. gdyby nie mina bylby przyjemny portrecik

Domyślnie

znudzona??? oj sailor starzejesz się chyba kojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniej

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zblazowana i raczej wulgarna mina. To już druga taka mina w wykonaniu tej modelki.
    Na mój gust, to takie zblazowane kobiety bardzo mnie odpychają. I dlatego trudno ocenić fotografię. To tak samo jak ocenianie piosenki w której na okrągło się wulgarnie przeklina. Wtedy nawet dobra muzyka nie pomaga.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo
    Zblazowana i raczej wulgarna mina. To już druga taka mina w wykonaniu tej modelki.
    Na mój gust, to takie zblazowane kobiety bardzo mnie odpychają. I dlatego trudno ocenić fotografię. To tak samo jak ocenianie piosenki w której na okrągło się wulgarnie przeklina. Wtedy nawet dobra muzyka nie pomaga.
    Zblazowane,wulgarne..kim ty jesteś??? może częściej powinieneś zagladać na forum kółka różańcowego ,a nie na fotograficzne Mam ochotę jeszcze coś dodać ,ale nie chcę wywoływać niezdrowej atmosfery

Domyślnie

Agata bez motoru to jak król bez dworu !!!

Zdecydowanie stracila swoj niepowtarzalny charakter, co do miny to ok z jednym malym ale - kierunek patrzenia modelki mi nie pasuje, tzn. jakby ten wzrok byl skierowany ponad okularami na fotografa imo wygladalo by ciekawiej.

Swiatlo w ogole nie rozumiem o czym Ty rozmawiasz

YOZ, dawaj dawaj - wszystko co szokuje i lamie stereotypy mi sie podoba (w granicach dobrego smaku oczywiscie)
    D50 kit

sailor
    Gość

Domyślnie

znudzona??? oj sailor starzejesz się chyba Very Happy kojarzy mi się ze wszystkim,ale z nudą najmniej
    byc moze ... wiesz w moim wieku do apteki zamiast po prezerwatywy chodzi sie po geriavit nie znam modelki .. moze zle odczytalem mine .. ale niestety wyglada mi na znudzana .. lub zmeczona. lepiej dawaj wiecej z sesji cos sie staruszkowi sailorowi nalezy :P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów