Zobacz pełną wersję : [ Portret ] To juz 32 tygodnie
Witam!
Oczekujemy juz 32 tygodnie na nasza kruszynke. Jeszcze kilka i bedziemy mogli sie poznac.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.matis.i.media.pl/photography/DSC_0299.jpg)
generalnie .. gratuluje bo to wielka radość.. ale.. po serii demi moore.. w tym temacie niewiele mozna oryginalnego pokazać .. nie mniej jest ładnie po jakości i świetle.. pzd
Dzieki!!
Generalnie w moim mini "studio" fotografia kogo i czegokolwiek nie jest latwa w uwagi na rozmiary, ktore wynosza: 2m X 3m. W tym oto pomieszczeniu (studio) znajduje sie sofa, lawa, stanowisko z kompem, TV - 32'', kominek i wiele wiele innych. Koszar!! Chyba czas poszukac czegos troszeczke wiekszego :-)
Naithsabes
30-01-2009, 15:04
Gratulacje :)
Zdjęcie bardzo mi sie podoba.
Gratulacje ! Też niedawno tak wyczekiwałem :)
Zdjęcie miłe w odbiorze.
a ja jestem na nie...
wydaje mi sie jakbys zawiesil w powietrzu modelke..
kurcze cos jest nie tak dla mnie... moze to pozycja sposob usadzenia modelki... moze swiato moze spojrzenie ciezko mi sprecyzowac swoje odczucia
ale to co moge napisac to co ze Pani wyglada jakby wklejona na czarne tlo.
nie odpowiadaja mi rownierz spodnie na zdjeciu
...
linczujcie teraz
hanibal
a ja jestem na nie...
wydaje mi sie jakbys zawiesil w powietrzu modelke..
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie to ewidentnie tak nie wyglada. Doskonale widac cien padajacy na pogloge no i roznica w odcieniu pomiedzy "tym" na czym siedzi modelka a tlem tez jest widoczna. Przynajmniej tak mi sie wydaje. co do reszty
kurcze cos jest nie tak dla mnie... moze to pozycja sposob usadzenia modelki... moze swiato moze spojrzenie ciezko mi sprecyzowac swoje odczucia
Moze to kwestia gustu a moze jeszcze cos. Mnie sie podoba.
tak u mie wyglada....
no nie wiem a jak u innych ?
Archibald
31-01-2009, 14:24
tak u mie wyglada....
no nie wiem a jak u innych ?
U mnie też zawieszenie w próżni widzę... ;-) Może wieczorkiem coś więcej zobaczę, jak się ściemni za oknem ;-)
A zdjęcie... przyjemne. Nie porwało mnie, ale nie jest źle :-)
Pzdr.