Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie To juz 32 tygodnie

Witam!
    Oczekujemy juz 32 tygodnie na nasza kruszynke. Jeszcze kilka i bedziemy mogli sie poznac.

Domyślnie

generalnie .. gratuluje bo to wielka radość.. ale.. po serii demi moore.. w tym temacie niewiele mozna oryginalnego pokazać .. nie mniej jest ładnie po jakości i świetle.. pzd
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Dzieki!!

Generalnie w moim mini "studio" fotografia kogo i czegokolwiek nie jest latwa w uwagi na rozmiary, ktore wynosza: 2m X 3m. W tym oto pomieszczeniu (studio) znajduje sie sofa, lawa, stanowisko z kompem, TV - 32'', kominek i wiele wiele innych. Koszar!! Chyba czas poszukac czegos troszeczke wiekszego

Domyślnie

Gratulacje
    Zdjęcie bardzo mi sie podoba.
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Gratulacje ! Też niedawno tak wyczekiwałem
    Zdjęcie miłe w odbiorze.
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

a ja jestem na nie...
    wydaje mi sie jakbys zawiesil w powietrzu modelke..

kurcze cos jest nie tak dla mnie... moze to pozycja sposob usadzenia modelki... moze swiato moze spojrzenie ciezko mi sprecyzowac swoje odczucia
    ale to co moge napisac to co ze Pani wyglada jakby wklejona na czarne tlo.
    nie odpowiadaja mi rownierz spodnie na zdjeciu
    ...

linczujcie teraz
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

hanibal
    a ja jestem na nie...
    wydaje mi sie jakbys zawiesil w powietrzu modelke..
    Nie wiem jak u ciebie ale u mnie to ewidentnie tak nie wyglada. Doskonale widac cien padajacy na pogloge no i roznica w odcieniu pomiedzy "tym" na czym siedzi modelka a tlem tez jest widoczna. Przynajmniej tak mi sie wydaje. co do reszty
    kurcze cos jest nie tak dla mnie... moze to pozycja sposob usadzenia modelki... moze swiato moze spojrzenie ciezko mi sprecyzowac swoje odczucia
    Moze to kwestia gustu a moze jeszcze cos. Mnie sie podoba.

Domyślnie

tak u mie wyglada....
    no nie wiem a jak u innych ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    tak u mie wyglada....
    no nie wiem a jak u innych ?
    U mnie też zawieszenie w próżni widzę... Może wieczorkiem coś więcej zobaczę, jak się ściemni za oknem

A zdjęcie... przyjemne. Nie porwało mnie, ale nie jest źle

Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów