Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] ***
to wbrew pozorom zdjęcie jest..
opinie i nastroje za pewne zależeć będą od monitora..
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC8511s.jpg)
BlingBling
03-08-2006, 22:45
hmm wyglada jak szkic. dobry szkic.
p.s. do kalibrowania, polecam link na gorze strony
ja na laptopie mam zdjecie :) hmmm fajne zdjecie...ot tyle :) hmmm moze stop mi tu zabraklo...
mój dzielny monitor przechodził już chyba wszystkie możliwe stadia kalibracji i chciałbym wierzyć że jest OK...
zajebiste ! fajnie by bylo jeszcze sama twarz :] swoja droga modelka bardzo ladna
o tak pani ładna.. bardzo ładna..
niezwykle porcelanowa uroda.. zjawiskowo fotogeniczna.. z każdej strony
zgodze się ze stwierdzeniem że twarz wyszła najlepiej, reszta jakby niedoświetlona.. zabrakło światła? ;)
w high keyu płytka GO nie wypada najlepiej...
Kamash, swietne, jedyne co mnie drazni to dosc specyficznie "uciete" czolo, prawa skron modelki zlewa sie ze sciana i tak dziwnie to wyglada, ale ogolnie wypas :) a jesli chodzi o jakosc obrazu to na lcd laptopa duzo rzeczy znika, robi sie to za jasne, ale na dobrze skalibrowanym nec'u crt jest idealnie... nastepne prosze :)
Adam Trzcionka
04-08-2006, 07:44
świetne jest!
cypherdid
04-08-2006, 09:10
kurcze..czy tylko mi się wydaje że mina wychodzi jakaś nienaturalna??
moze przez usta..jakoś nienaturalnie to dla mnie wygląda
i troszke mi przeszkadza w odbiorze prawa ręka modelki..ja bym spróbował innych możliwości
to wbrew pozorom zdjęcie jest..
eeee tam wbrew pozorom :) bardoz fajny hajkej :)
zjawiskowo fotogeniczna.. z każdej strony
3maj i nie puszczaj :P takie modelki rzadko sie zdarzaja :D:D:D
zgodze się ze stwierdzeniem że twarz wyszła najlepiej, reszta jakby niedoświetlona.. zabrakło światła? Wink
w high keyu płytka GO nie wypada najlepiej...
twar zwyszla bardzo ladnie i o tochyba chodzilo? :P
co do reszty to plytka GO w HK nie przeszkadza, co do ilosci swiatla tez bym sie nie czepial (choc nie mam pojecia jak wyglada oryginal:> )
jelichcialbym sie przyczepic to tylko do szczegolow - ciecie czola mniej lub bardziej, prawa reka .. troche dziwnie wyszla i sznurek od sukienki na lewej nodze (chyba ze to zrolowana ponczocha jest ) - lekko zakloca odbior. ale to sa niezauwazalne szczegoly. calosc bardoz fajna jest :) dawaj wiecej
podobne mam odczucia.. na lcd jakby rozpiętość tonalna nie ta.. wiele "szarosci" gdzieś ginie.. na CRT zdjecie nabiera innego wymiaru..
dzielnie trzymam ;) Agnieszka jest bardzo na tak.. ochoczo pisze się na kolejne próby..
prawa reka chowa się za oparcie fotelu (możliwe że tego już nie widać)
Czoło jest zdecydowanie najsłabszym punktem tego zdjecia.. nie chciałem ciąć niżej by nie wyszlo jak "spod byka", dorzucenie ramki tylko spotengowało ten nieciekawy efekt..
oryginal nie odstaje za nad to od wersji finalnej..
ponczoch brak..
Ciesze sie ze sie podoba.. zdjecie łatwe do publikacji nie jest..
a monitory widac mamy skalibrowane podobnie..
dziekuje za uwagi
ciach u gory nie za bardzo, reszta spoko, nie mowie nie :-)