to wbrew pozorom zdjęcie jest..
opinie i nastroje za pewne zależeć będą od monitora..
Szukaj
to wbrew pozorom zdjęcie jest..
opinie i nastroje za pewne zależeć będą od monitora..
hmm wyglada jak szkic. dobry szkic.
p.s. do kalibrowania, polecam link na gorze strony
ja na laptopie mam zdjeciehmmm fajne zdjecie...ot tyle
hmmm moze stop mi tu zabraklo...
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
mój dzielny monitor przechodził już chyba wszystkie możliwe stadia kalibracji i chciałbym wierzyć że jest OK...
zajebiste ! fajnie by bylo jeszcze sama twarz :] swoja droga modelka bardzo ladna
o tak pani ładna.. bardzo ładna..
niezwykle porcelanowa uroda.. zjawiskowo fotogeniczna.. z każdej strony
zgodze się ze stwierdzeniem że twarz wyszła najlepiej, reszta jakby niedoświetlona.. zabrakło światła?
w high keyu płytka GO nie wypada najlepiej...
Kamash, swietne, jedyne co mnie drazni to dosc specyficznie "uciete" czolo, prawa skron modelki zlewa sie ze sciana i tak dziwnie to wyglada, ale ogolnie wypasa jesli chodzi o jakosc obrazu to na lcd laptopa duzo rzeczy znika, robi sie to za jasne, ale na dobrze skalibrowanym nec'u crt jest idealnie... nastepne prosze
![]()
Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358
kurcze..czy tylko mi się wydaje że mina wychodzi jakaś nienaturalna??
moze przez usta..jakoś nienaturalnie to dla mnie wygląda
i troszke mi przeszkadza w odbiorze prawa ręka modelki..ja bym spróbował innych możliwości
instagram.com/darkroomnightlife
eeee tam wbrew pozoromto wbrew pozorom zdjęcie jest..bardoz fajny hajkej
3maj i nie puszczaj :P takie modelki rzadko sie zdarzajazjawiskowo fotogeniczna.. z każdej strony
twar zwyszla bardzo ladnie i o tochyba chodzilo? :Pzgodze się ze stwierdzeniem że twarz wyszła najlepiej, reszta jakby niedoświetlona.. zabrakło światła? Wink
w high keyu płytka GO nie wypada najlepiej...
co do reszty to plytka GO w HK nie przeszkadza, co do ilosci swiatla tez bym sie nie czepial (choc nie mam pojecia jak wyglada oryginal:> )
jelichcialbym sie przyczepic to tylko do szczegolow - ciecie czola mniej lub bardziej, prawa reka .. troche dziwnie wyszla i sznurek od sukienki na lewej nodze (chyba ze to zrolowana ponczocha jest ) - lekko zakloca odbior. ale to sa niezauwazalne szczegoly. calosc bardoz fajna jestdawaj wiecej
Skontaktuj się z nami