PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Agata...

Marek Urbanowski
03-08-2006, 19:59
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img365.imageshack.us/img365/5642/agataev2.jpg)

PADI
03-08-2006, 20:26
Trochę chaotycznie jak dla mnie, nie wiem na co patrzeć - motor/modelka. Kadru trochę nie kumam. Dziewczyna ma troszku niezrozumiałą [w tej sytuacji] minę ;)

Zapowiada sie baaaardzo ciekawie, więc zapraszam do prezentacji również innych zdjęć z sesji :)

mswilk
03-08-2006, 21:35
"groch z kapustą"
fajny motor, fajna modelka, fajny piasek, ale wszystko pomieszane jakoś nie pasuje bo niby czemu ciężki motor na plaży, dlaczego modelka na piachu a nie na motorze, a skoro modelka + motor to dlaczego strój modelki nie ma nic wspólnego z motorem ani z plażą ?
technicznie bez zarzutu

Kamash
03-08-2006, 22:38
estetyczne bardzo.. twarz wydaje się mocno retuszowana.. nie wiem czy nie kadrował bym mocno w lewo...

Niedzwiedz
04-08-2006, 10:35
PADI, motocykl nie motor ;) mswilk, to samo co do PADI

mnie sie podoba !!!! Honda Rune ;)

Zaziel
04-08-2006, 14:40
ciezki temat do kadrowania, nie wiadomo co piekniejsze, czy kto , w tej postaci nie za bardzo.

kwasik
04-08-2006, 15:14
piekne: i motor i dziewcyzna ;)

Al Bundy
04-08-2006, 15:23
Ale bzdury opowiadacie - wszystko wygląda świetnie. Nie rozumiem was ludzie - puszczacie płazem takie kaszany a tu mamy przykład ładnej mogącej się podobać foty i nagle czepiacie się niezrozumiałych błędów. Jeśli tak dalej pójdzie to nie będzie już zdjęcia na forum które nie nie zostało skrytykowane a jeśli tak to o dupę potłuc wszystkich rady skoro wystawiane są tylko takie kaszanki...Weźcie większy margines bo niedługo już nie będzie co oglądać...

ZDJĘCIE JEST ZAYEPISTE !

PADI
04-08-2006, 17:28
Zdjęcie jest fajne, full profi, technicznie chyba idealne, modelka pięna, motocykl [;)] piękny, piasek jak z bajki, ale to nie zmienia faktu, że wzrok mi biega po zdjeciu aż w końcu zatrzymuje się na twarzy modelki, która ma minę jakby.... no... wiecie... dziwną ;)

sailor
04-08-2006, 21:47
no YOZ przyjacielu .. musze stwierdzic ze jestem pod duuuuuzym wrazeniem skoku jakosciowego jaki zrobiles .. wlasciwie co sesja to lepiej :) gratulacje :)

hesja
04-08-2006, 23:35
eh ludzie nie znacie sie!
Pani poprostu chciala dojechac do morza ale jej sie motór zepsował i... taka zalamana w tym piachu bo i Kropla Bez Kitu sie skonczyla i z nikad pomocy... i ten motór popsuty i wogole :)))

a tak na powaznie to... super techniczne i fota ma klimat ale... zgadzam sie z niektorymi poprzednikami ze... troche wszystko z roznych bajek
mimo ze kazda z nich de best of de best :)
ale osobno :)

nie pomyslales o pieknych fotach sprzetu i...
osobno
pieknych fotach Pani w tym piachu?
moze sie myl;e ale byloby jeszcze lepiej choc i tak jest super

PADI
04-08-2006, 23:49
Nadal stanowczo i zdecydowanie nalegam na ciąg dalszy serii... 8)

Marek Urbanowski
05-08-2006, 07:19
Więcej zdjęć z tej sesji za ok tydzień.Wcześniej do obejrzenia na wystawie w Łodzi w dniach od 07-13.08.2006 w hotelu Ibis.
Miło,ze się podoba :)