Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Agata...

Domyślnie

Trochę chaotycznie jak dla mnie, nie wiem na co patrzeć - motor/modelka. Kadru trochę nie kumam. Dziewczyna ma troszku niezrozumiałą [w tej sytuacji] minę

Zapowiada sie baaaardzo ciekawie, więc zapraszam do prezentacji również innych zdjęć z sesji
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

"groch z kapustą"
    fajny motor, fajna modelka, fajny piasek, ale wszystko pomieszane jakoś nie pasuje bo niby czemu ciężki motor na plaży, dlaczego modelka na piachu a nie na motorze, a skoro modelka + motor to dlaczego strój modelki nie ma nic wspólnego z motorem ani z plażą ?
    technicznie bez zarzutu
    MarcinWilk

Domyślnie

estetyczne bardzo.. twarz wydaje się mocno retuszowana.. nie wiem czy nie kadrował bym mocno w lewo...
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

PADI, motocykl nie motor mswilk, to samo co do PADI

mnie sie podoba !!!! Honda Rune
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Zaziel
    Gość

Domyślnie

ciezki temat do kadrowania, nie wiadomo co piekniejsze, czy kto , w tej postaci nie za bardzo.

Domyślnie

piekne: i motor i dziewcyzna
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Ale bzdury opowiadacie - wszystko wygląda świetnie. Nie rozumiem was ludzie - puszczacie płazem takie kaszany a tu mamy przykład ładnej mogącej się podobać foty i nagle czepiacie się niezrozumiałych błędów. Jeśli tak dalej pójdzie to nie będzie już zdjęcia na forum które nie nie zostało skrytykowane a jeśli tak to o dupę potłuc wszystkich rady skoro wystawiane są tylko takie kaszanki...Weźcie większy margines bo niedługo już nie będzie co oglądać...

ZDJĘCIE JEST ZAYEPISTE !
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Zdjęcie jest fajne, full profi, technicznie chyba idealne, modelka pięna, motocykl [] piękny, piasek jak z bajki, ale to nie zmienia faktu, że wzrok mi biega po zdjeciu aż w końcu zatrzymuje się na twarzy modelki, która ma minę jakby.... no... wiecie... dziwną
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

sailor
    Gość

Domyślnie

no YOZ przyjacielu .. musze stwierdzic ze jestem pod duuuuuzym wrazeniem skoku jakosciowego jaki zrobiles .. wlasciwie co sesja to lepiej gratulacje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów