Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Noc
Witam.Co Wy na to?Jest ok?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Tak przycięty dół mnie nie podpasował.
Dla mnie nie jest ok. Nie bardzo wiadomo o co chodzi. Ten konar (tak?) na pierwszym planie ginie w czerni, nie ma faktury (tzn jest, ale strasznie słabo widoczna).
Byloby fajnie, gdyby kadr zagral.
malasana
22-01-2009, 20:54
Nieudane zdjecie, wydaje mi sie. Kadrowo przede wszystkim.
borregaard
22-01-2009, 21:14
Jeszcze za wcześnie do krainy wiecznej szczęśliwości.....:wink:
może ten konar troszkę za ciemny ,ale mi się podoba
Za ciemny motyw. Jego szerokie kształty dyskwalifikują takie jego czarne przedstawienie. Choć myślę, że kryjesz lub niedługo odsłonisz dużo lepsze zdjęcia :-D.
downunder
22-01-2009, 22:52
Skojarzyło mi się z avatarem Burkinafaso (http://forum.nikon.org.pl/member.php?u=13340) :mrgreen:
IMO, to zdjęcie mimo wielu niedociągnięć, o których napisali przedmówcy ma coś w sobie.
Jestem ciekaw czy to cały kadr, czy kadrowałeś?
Ja bym go do kosza nie wyrzucał. ;)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Caly kadr.
Fakt konar za ciemy,bedzie w koszu:-)
zdjecie jest plaskie (biale tlo i za ciemny konar) jestem na nie.
jak wyzej napisano słabo kadrowo i za ciemno, za smoliscie - rozmycie fotografii to nie wszystko, bardzo wazna jest tresc :-D ale widac że szukasz masz inwencje to jest bardzo ważne - zapewne trafisz (wstrzelisz sie ) w swój styl i gdy opanujesz obróbkę bedzie ok. :-D
Płasko. Brakuje trójwymiarowości, która w takich minimalach jest bardzo istotna. Stąd właśnie te mocne sztafaże.
Tutaj sztafaż jest mz. za mocny, albo za mocno osadzony w kadrze.