Witam.Co Wy na to?Jest ok?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Witam.Co Wy na to?Jest ok?
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 14:59 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Tak przycięty dół mnie nie podpasował.
Dla mnie nie jest ok. Nie bardzo wiadomo o co chodzi. Ten konar (tak?) na pierwszym planie ginie w czerni, nie ma faktury (tzn jest, ale strasznie słabo widoczna).
Byloby fajnie, gdyby kadr zagral.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Nieudane zdjecie, wydaje mi sie. Kadrowo przede wszystkim.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Jeszcze za wcześnie do krainy wiecznej szczęśliwości.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
może ten konar troszkę za ciemny ,ale mi się podoba
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Za ciemny motyw. Jego szerokie kształty dyskwalifikują takie jego czarne przedstawienie. Choć myślę, że kryjesz lub niedługo odsłonisz dużo lepsze zdjęcia.
Skojarzyło mi się z avatarem Burkinafaso
IMO, to zdjęcie mimo wielu niedociągnięć, o których napisali przedmówcy ma coś w sobie.
Jestem ciekaw czy to cały kadr, czy kadrowałeś?
Ja bym go do kosza nie wyrzucał.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
//EDIT
Caly kadr.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-02-2025 o 14:59 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Skontaktuj się z nami