PDA

Zobacz pełną wersję : Plecak w Biedronce za 19,90

K-Krzysiek
10-01-2009, 12:45
Jak w temacie, to tylko informacja, byłem, oglądałem i wydaje mi się że za te pieniądze to warto.
Plecak przystosowany na sprzęt foto + kieszeń na laptopa, sporo regulowanych przegródek, dostęp do środka z góry, przodu i po bokach.
Dałem posta tutaj a nie do sprzętu i akcesoria bo pewnie za tydzień będzie nieaktualne.

rockabilly
10-01-2009, 13:40
a zerkne z ciekawości...
swoją drogą wydaje mi się że stonka ma najlepszą jakość tych wszystkich dupereli które sprzedaje....oczywiście biorąc pod uwagę cenę...ja np zakupiłem nawigację i śmiga az miło.

Zen
10-01-2009, 13:43
Mz nie warto nawet za te 19,90 . Fatalna funkcjonalność. Jedynie kieszeń na laptopa jest ok. Mało kieszonek na drobiazgi Takie jak karty,akumulatory. Filtry typu cokin właściwie nie ma gdzie schować. Problematyczne składanie regulowanych przegródek. Dostęp do sprzętu jak już komuś uda się ułożyć te przegródki kiepski, mimo czterech klap. Z jakością wykonania nie jest najgorzej. I tylko to. Zakupiłem takowy i po pierwszym użytkowaniu leży gdzieś w kącie. Nie polecam lepsza już jest tania torba za około 40-50 zł.

admin
10-01-2009, 13:45
Tez kupilem ze wzgledu na laptopa. Niestety potwierdzam calkowity brak funkcjonalnosci sprzetowej.

Aras
10-01-2009, 14:01
Za 19,90? Czy to ten sam, który był do niedawna za 59,00? Ta, jakby to powiedzieć... "replika" ;) Case Logic SLRC-4?
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=76296

Zen
10-01-2009, 14:05
Za 19,90? Czy to ten sam, który był do niedawna za 59,00? Ta, jakby to powiedzieć... "replika" ;) Case Logic SLRC-4?
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=76296

Tak to samo badziewie. Mnie kosztował 59pln. Kurcze mogłem na "jaśka wędrowniczka" wydać. :cry:

cyrusvirus
10-01-2009, 14:10
Taaa.. ide po plecak! Tak dla zasady, bo tak tanio to nie będzie :)

mrpawcio
10-01-2009, 14:16
A ja polecam ten plecak :-) Mam w nim wszystko co w stopce + mały statyw i jeszcze Tamrona 55-200. Jedyny problem jest taki, że żeby dostać się do sprzętu to trzeba go całkowicie zdjąć z pleców, ale nawet niektóre Lowepro i inne tak mają. A jeśli nawet nie do noszenia sprzętu do idealnie nadaje się do jego przechowywania. I jest miejsce na karty i na baterie, tylko trzeba z pomyślunkiem je sobie wygospodarować :-)

cyrusvirus
10-01-2009, 14:43
Byłem w dwóch Biedronkach i ani widu ani słychu. W ulotkach brak, na zapowiedziach również :(

Do Lublinian: byłem koło Media i Tesco.

Kto by mi chał taki kupić i chciał zarobić tylko na piwo (bo na prawdę nie chciałbym zapłacić za niego więcej) ? :)

ajt
10-01-2009, 16:11
To chyba nie jest kolejna planowa oferta, lecz wyprzedaż towaru, który nie sprzedał się w zeszłym roku. Stąd w jednej biedronce jest, w innej nie. Wczoraj np. widziałem jak gość kupił golarkę elektryczną, też za 19,90. Wyglądała ok, ale bez pudełka. Niedawno była w ofercie po 49,90.
Plecaków nie widziałem, ale żona wysyła mnie właśnie po sól i coś tam, to jeszcze zerknę :)

cyrusvirus
10-01-2009, 16:18
Jak by był to mógłbym Cie poprosić o wzięcie i dla mnie ? :)

w@riat
10-01-2009, 16:35
Właśnie zakupiłem ten wynalazek. Stwierdzilem ,że jednak to 20 zł a jak się rozwali to nie będzie szkoda. Ogólnie mogę powiedzieć plecaczek fajny jeżeli nie ma się paru stówek na wydanie na pro. Ogólnie noszę w wszystko w torbie ale na dalsze wyprawy jednak torba jest trochę nie wygodna.

Do plecaka wlazło: Nikon D70s + Tokina 28-70 + Nikor 70-300 + Sb-600 + akumulator + ładowarka do nikona z kablem + laptop 15,4 cala + ładowarka do niego + myszka.

Jeżeli ktoś chce to zrobię parę zdjęć plecaka.

Wielkim minusem jest dostęp do aparatu i gadzetów. Za małe otwory.

ajt
10-01-2009, 19:26
Odwiedziłem dwie biedronki i plecaków niestety nie było. Jest za to mnóstwo mikrofalówek po 149, gaśnice samochodowe po 17,90 chyba, a z foto tylko jakaś małpa Kodaka za 199 :)

malibu
10-01-2009, 19:51
jak by ktoś namierzył to w Lublinie to proszę o info 20 pln hmm :)

moonrage
10-01-2009, 20:13
heheh śmiech :) 19.90
ja jestem na NIE
powiem więcej, za darmo bym tego nie chciał

DamianS
10-01-2009, 20:14
W olsztyńskich Biedronkach niedawno (i bardzo krótko...) był ten (http://www.e-cyfrowe.pl/prestigio-data-safe-i-250gb-czarny-p-8491.html) dysk przenośny za 99pln. Ludzie kupowali to w hurtowych ilościach.

Zen
10-01-2009, 20:29
Właśnie zakupiłem ten wynalazek. Stwierdzilem ,że jednak to 20 zł a jak się rozwali to nie będzie szkoda. Ogólnie mogę powiedzieć plecaczek fajny jeżeli nie ma się paru stówek na wydanie na pro. Ogólnie noszę w wszystko w torbie ale na dalsze wyprawy jednak torba jest trochę nie wygodna.

Do plecaka wlazło: Nikon D70s + Tokina 28-70 + Nikor 70-300 + Sb-600 + akumulator + ładowarka do nikona z kablem + laptop 15,4 cala + ładowarka do niego + myszka.

Ale zobaczysz jaki orgazm będzie jak plenerze zaczniesz się do tego wszystkiego dobierać. Sadzę że będzie podobnie jak jak u mnie,...... drugi raz pleneru już ten plecak nie zobaczy.

tomekudla
10-01-2009, 20:37
Torbę to nie - mam własną. Ale jakby kto widział Nikkorka 17-55 2.8 w promocja za 4,99 za kilogram;) albo jakiś jasny telezoom nawet tamrona to proszę mi też kupić oddam później:mrgreen:

w@riat
11-01-2009, 01:19
Cytat:Napisał w@riat

Ale zobaczysz jaki orgazm będzie jak plenerze zaczniesz się do tego wszystkiego dobierać. Sadzę że będzie podobnie jak jak u mnie,...... drugi raz pleneru już ten plecak nie zobaczy.

Nie no oczywiście nie wątpię ,że tak będzie. Ale prawda jest jedna. Nawet najgroszy plecak będzie lepszy od torby...
Przynajmniej jak się ma pancerną tokine ;)

BTW. Kupiłem jeden plecak więcej dla forumowiczów. Więc się zgłaszać.

Megazordon
11-01-2009, 02:41
Widziałem chyba ten plecak kiedyś u mojego kolegi i szczerze mówiąc spodobał mi się bardzo. Wykonanie dość solidne, a i pakowność wydała mi się konkretna. Pamiętam też, że cena również na mnie zrobiła wrażenie pozytywne, co w przypadku jej obniżenia tym bardziej pozytywnie wpływa na mój odbiór tego produktu. Szkoda, że tak trudno dostępny jest, bo bym kupił.

tomaszt81
11-01-2009, 11:53
w Koszalinie bylem na morskiej i ani sladu :(

rockabilly
11-01-2009, 12:53
Wariat, jesli jeszcze nie sprzedałeś to jestem chętny...odstąpisz?Napisz PW

projacek
11-01-2009, 15:48
Orientuje się ktoś w której Biedronce w Wawie są jeszcze te plecaki?

kobyll
11-01-2009, 15:52
Byłem dzisiaj w "mojej" Biedronce w Będzinie-Grodźcu i wogóle ich nie mieli i mieć nie będą - babka mi powiedziała, że to co poszło w reklame to był towar na wysprzedaży i bardzo mało sklepów dostało go na półki...

aqq123
11-01-2009, 16:02
W polanicy są wymieszane z innymi towarami

rockabilly
11-01-2009, 18:24
czy mógłbym kogoś prosić o kupno?

marekm
11-01-2009, 18:30
Ponieważ zainteresowanie jest tak duże, proponuje dogadać się z Biedronką w sprawie umieszczenia na tym super plecaczku logo NKP. Taki profi plecak z naszym logo byłby doskonałym uzupełnieniem zestawu: polar i czapeczka. :mrgreen:

sote
11-01-2009, 22:19
Ponieważ zainteresowanie jest tak duże, proponuje dogadać się z Biedronką w sprawie umieszczenia na tym super plecaczku logo NKP. Taki profi plecak z naszym logo byłby doskonałym uzupełnieniem zestawu: polar i czapeczka. :mrgreen:

bez logo mniej sie w oczy rzuca jako nosidlo do sprzetu foto...

carl00s
11-01-2009, 22:58
bez loga mniej sie w oczy rzuca jako nosidlo do sprzetu foto...

bez logo czy z logo, ja nie wsadzilbym sprzetu za xxxx pln do plecaka za 19,90 pln z biedronki... (a swoja droga dziwne... slyszalem, ze z poliestru, z nylonu, ze skory z krowy robia, ale zeby... z biedronki...?;)).
A juz pomijam fakt, iz w miescie moim rodzinnym jest tenze plecak i okazje mialem go pomacac. Nie, zdecydowanie nie.

marekm
11-01-2009, 23:00
bez loga czy z logiem, ja nie wsadzilbym sprzetu za xxxx pln do plecaka za 19,90 pln z biedronki... (a swoja droga dziwne... slyszalem, ze z poliestru, z nylonu, ze skory z krowy robia, ale zeby... z biedronki...?;))

Skoro robią szynkę z biedronki, to dlaczego nie mieliby robić plecaków foto ? :)

haki
12-01-2009, 16:12
u mnie jeszcze są dwa;)

!AGresT
12-01-2009, 16:42
bez logo czy z logo, ja nie wsadzilbym sprzetu za xxxx pln do plecaka za 19,90 pln

Cóż, najpierw jest zachwyt nad wszystkim co posiada ukochane logo, później przychodzi czas "maskowania". Ja ostatnio na wyjeździe miałem dwa komplety sprzętu - jeden do pracy wieczorem na koncertach (festiwal) a drugi do szlajania się po "zakazanych" cygańskich rewirach - ten drugi zapakowany był w zwykły plecaczek za jakieś 30 zł a stałki w nim wędrowały w małych kartonowych pudełeczkach. Bezpieczeństwo teoretycznie duże, ale wygoda znikoma. Dla mnie praktyczny byłby tego typu plecak.

slanting_eye
12-01-2009, 17:07
moze ktos wrzucic fotke tego cuda?

carl00s
12-01-2009, 17:19
ale ja nie mowie o markowosci plecaka czy tez nie. Nie mam parcia na drogie markowe rzeczy, nie mam parcia na metki czy inne wynalazki. Mam parcie na rzeczy jakosciowo dobre. I o to mi chodzi z tym plecakiem. Sorry, ale nie powierzylbym bezpieczenstwa sprzetu na ktory wydalem gruba kase czemus, co jest za 19,90 i do tego z biedronki. Sorry - ale nie zaufalbym. Czemu? A to temu, ze w przypadku producentow ktorzy specjalizuja sie w przechowywaniu/przenoszeniu sprzetu foto mozna przypuscic, ze ich wyrob jest dobrze przemyslany, ktos sie zatroszczyl zeby byl bezpieczny itp. A w przypadku biedronki? No co, mial wyjsc spiworek, ale chinski wykonawca zjumal polowe materialu, wiec wyszedl plecak. Sorry - do mnie to nie trafia, slowo biedronka od razu skresla slowo jakosc. Analogicznie - kup superostry obiektyw nikkora za grube tysiace i zakrec na niego filtr hoya czy inny kingfoto za 29.99 pln. Do kogo bedziesz mial pretensje, ze cos niedobrego sie dzieje ze zdjeciami?
Wole wydac troche wiecej na cos z wypracowana opinia co do jakosci, pozniej nawet odpruc metki (skoro mowimy o bezpieczenstwie) i tak smigac.
Ale to tylko moja opinia...

haki
12-01-2009, 21:10
tak na szybko

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img340.imageshack.us/img340/8265/80156958tg3.jpg)

źródło (http://img340.imageshack.us/img340/5172/87581345dw0.jpg)

źródło (http://img340.imageshack.us/img340/3444/26930671cz8.jpg)

źródło (http://img165.imageshack.us/img165/7320/38528413vy9.jpg)

źródło (http://img165.imageshack.us/img165/3504/65481422qj7.jpg)

źródło (http://img152.imageshack.us/img152/7720/69817913da8.jpg)

źródło (http://img243.imageshack.us/img243/9975/58380904il8.jpg)

marekm
12-01-2009, 22:51
Bardzo demokratyczne forum. :mrgreen:

hubik
13-01-2009, 10:04
Oj ja głupi durnowaty, żem kupił tego kejs lodżika za 15 zł. :confused: poszed bym se do biedronki to i filtr jakiś jeszcze by starczyło ;-)

Choć i tak w teren częściej chodzę w większym od mekko, a tego ma głównie w mieście i pakuję lapcia acera 2030, d70s, lampy, s70-300 i troszkę drobiazgów w postaci 2 aku, czytnika kart, pędzla i terminarza.

Użytkownikom "biedronkowego" plecaczka życzę by nie mieli z nim problemów. :)
Ja po 2ch wycieczkach w góry wolałem kupić większy cięższy mekko, ale wygodniejszy do zapakowania.

sokrates
13-01-2009, 10:29
u mnie jeszcze są dwa;)

poszło PW

kemot
13-01-2009, 13:51
Oglądałem tamrac'a na którym wzorował się producent. Różnica jest w jakości materiałów i sztywności, ale nie taka duża jak by się mogło wydawać. Układ komór, otworów i przegródek identyczny. Cena w RTV Euro Agd 369zł :)

Kundzior
13-01-2009, 15:30
Mam kupiłem go długo się zastanawiałem chyba z tydzień i powiem Wam ze jak za 59 zyla to miodek. Dość pojemny. ale i tak Caselogic SLRC4 jest pojemniejszy i w CL jest większa komaora na aparat. DO tego plecaczka z Biedry mieszczą mi sie na góre 2 body bez opbiektywu (D50 i D80). więc jest nieźle. Jakość nic specjalnego ale nie ma do czego specjalnie się czepiać.

haki
13-01-2009, 17:37
sluchajcie u mnie w 2 biedronce ktora niedawno otworzyli jest ich z 10 . piszcie na gg 4240848

prz3mo
13-01-2009, 20:08
Ja sobie dziś kupiłem ten plecak :) Za 19.90 myślę, że warto... Jest do wyboru kilka kolorów - wybrałem sobie czarno-niebieski, całkiem spoko :)

Tomeek
13-01-2009, 20:22
Ja sobie kupiłem torbę w Bierdonie za nie całą dychę. Miałem taką niedużą z czasów kompaktowych, ale Nikoś już jej nie lubił bo mu było strasznie ciasno nawet z niedługim zoomem. Za 9,90 otrzymałem sporo większą torbę gdzie napewno wejdzie body+zoom(18-200, 70-300 i krótsze) jakaś stałka(50 itp.) lub może nawet lampa, jest gdzie załadować karty, filtry i baterię. Dobra rzecz na krótki spacer z aparatem. Ciekawe jak się będzie sprawować, nawet jeśli nie ciekawie to dychy nie szkoda.

djjaca
15-01-2009, 14:05
I ja sobie zrobiłem "rajd" po poznańskich biedronkach, oto wynik:

rondo starołeka - brak
os. Piastowskie - brak
ul. Piątkowska - brak
os. Zwycięstwa - brak

Na zwiedzanie pozostały biedron już mi chwilo przeszła ochota.

Krisowy
15-01-2009, 21:16
ja jutro wyskocze do dwóch w moim mieście.

ale zapytam z ciekawości kto będzie tak dobry i kupi mi to "coś" ;) oczywiście nie za free ;) gg:7770952

Patryk_D70s
16-01-2009, 15:54
Bede pod wieczór dziś w biedronce moge zobaczyc czy są jak byłem ostatnio to widziałem ale nie wiem jaka byla cena ale zapewne tez 19.90 jak beda to kupie z 3 sztuki. Ja swoj kupilem we wrzesniu i nie wiem czy placilem 79 czy 89 zł :D:D wiem ze przeplaciłem...

wizualis
22-01-2009, 15:18
siema,

a ja kupiłem w biedronce TORBĘ foto/camera za 19,90 w grudniu..... mam D90 na gripie - mieści się bez problemu, miejsca na 2 obiektywy + kieszonki z każdej strony. wykonanie torby super, żadnego plastiku, mocny pasek, gumowe, szerokie stopki od spodu...
Cena podobnej wielkości torby to 140zl w innych sklepach....nie kupuję w biedronce byłem przypadkiem - po chleb i .. w tym momencie kiedy wziąłem ją w ręce stwierdziłem że dobrze że biedronka jest tak blisko :P, czyli czasami warto zajrzeć ;)

malibu
22-01-2009, 15:38
dzisiaj zakupiłem ten plecak za 19.90 i co do jakosci wykonania no to narazie nie widać żadnych większych uchybień ale ergonomia pozostawia wiele do życzenia
-sprzęt który mam w stopce ciężko jakoś sensownie upchać (musiałem posiłkować się przegródkami z torby foto)
-brak zapinanych na zamek wewnętrznych małych kieszeni - na karty pamięci i inne drobiazgi
- jak w/g niepotrzebnie otwierane boki plecaka , a główne "włazy" na sprzęt zbyt małe
Ogólnie za te pieniądze jest przyzwoicie ale rozwiązanie to uważam za bardzo tymczasowe

ps info dla ludzi z Lublina , kupiłem w biedronie w Opolu Lubelskim kupa tam tego jest do wyboru do koloru

Mi1980
22-01-2009, 15:46
A w Warszawie ktoś widział?

life
22-01-2009, 15:53
ergonomia pozostawia wiele do życzenia
-sprzęt który mam w stopce ciężko jakoś sensownie upchać (musiałem posiłkować się przegródkami z torby foto)
-brak zapinanych na zamek wewnętrznych małych kieszeni - na karty pamięci i inne drobiazgi
- jak w/g niepotrzebnie otwierane boki plecaka , a główne "włazy" na sprzęt zbyt małe
Ogólnie za te pieniądze jest przyzwoicie ale rozwiązanie to uważam za bardzo tymczasowe

ps info dla ludzi z Lublina , kupiłem w biedronie w Opolu Lubelskim kupa tam tego jest do wyboru do koloru

również nabyłem ten plecak drogą kupna bardziej do notebooka niż foto ale z ciekawości to i jego tam zmieściłem, dziwie się że miałeś problem ze zmieszczeniem "D50 + 18-55 + 50 f1.8 + Sigma 70-300 + SB600" ja zmieściłem w nim korpus i szkła 14/50/85/180 + lampa :D

ale fakt słabo go zaprojektowali, ale zapewne jak to robili myśleli bardziej o hybrydzie i kilku kompletach aku + browar :)

malibu
22-01-2009, 16:01
life ale ja mówiłem o sensowym włożeniu nie takim że przy otwarciu któregoś z boków coś wypada , dlatego posiłkowałem się dodatowymi przegródkami bo "wsypać"do niego można naprawdę dużo więcej :D

sokrates
26-01-2009, 15:38
kupiłem również. Jak za taką cenę można być zadowolonym. Jako podstawowe nosidło sprzętu służy mi dobra torba, ale na wakacjach czasem brakowało mi wygody plecaka.
Jakość wykonania - znośna. Co do ergonomii - fakt małe te otwory na wkładanie sprzętu, ale ja wyjąłem wszystkie przegródki, i po jakiś 30 minutach kombinowania poukładałem je tak że nie ma problemu (bardzo wygodnie mogę włożyć/wyjąć D80+Grip+N17-55)

kisio
26-01-2009, 16:03
czy ktoś wie może gdzie w Katowicach lub Warszawie można je jeszcze złapać? zjeździłem kilka punktów ale lipa.. a moze ktoś ma w okolicy i mógłby mi przysłać? przyslałbym kuriera ;)

Megazordon
26-01-2009, 16:15
Jestem zwolennikiem toreb, ale za takie pieniądze postanowiłem zaryzykować i jest ok. Szczególnie że stosunkowo niedawno mój znajomy był pod wrażeniem, że udało mu się kupić taki gadżet za 50 zł. Stwierdziłem, że plecak może się przydać, jak będę szedł gdzieś dalej na zdjęcia, bo Lowepro Nova 2 AW strasznie skrzypi i już mnie to trochę zaczyna denerwować. Poza tym, do tego plecaka można przytroczyć lekki statyw i można mieć wszystko w jednym bagażu. Co do jakości wykonania, to eufemistycznie napiszę, że widziałem już lepiej wykonane rzeczy, ale akurat w tym przypadku nie ma co tego za bardzo rozstrząsać, bo cena tego plecaka to zaledwie równowartość dwóch czteropaków tatry mocnej :) Najważniejsze, że jest wygodny, jeśli się w nim wszystko odpowiednio poukłada.

EDIT:
Dodam jeszcze, że kupiłem ten plecak w Biedronce koło Gajowickiej we Wrocławiu i była to ostatnia sztuka, a obok leżały tylko bebechy (czyli gąbki) z innego plecaka, co oczywiście wykorzystałem i się w nie zaopatrzyłem.

sokrates
26-01-2009, 18:09
szkoda że mój nie miał "dodatkowych" przegródek :-) ale na na body, 2 szkła i sabinkę te co mam wystarczą, a zawsze mogę zapożyczyć z torby :-)

marekm
26-01-2009, 18:32
szkoda że mój nie miał "dodatkowych" przegródek :-) ale na na body, 2 szkła i sabinkę te co mam wystarczą, a zawsze mogę zapożyczyć z torby :-)

Kupujesz dwa. Z jednego przenosisz przegródki do drugiego i w ten sposób masz jeden wypasiony plecak foto i jeden plecak "goły" w sam raz na zakupy. W Biedronce rzecz jasna. :)

sznuras
27-01-2009, 17:14
czy ktoś wie może gdzie w Katowicach lub Warszawie można je jeszcze złapać? zjeździłem kilka punktów ale lipa.. a moze ktoś ma w okolicy i mógłby mi przysłać? przyslałbym kuriera ;)

Widziałem dzisiaj cztery sztuki w Katowicach na ulicy Rolnej to na Brynowie.

kisio
29-01-2009, 15:10
Wielkie dzięki sznuras, plecaczek już czeka ma mnie u rodziców =)

bogdi64
29-01-2009, 15:50
co do wyrobów MADE BY BIEDRONKA podchodzę BARDZO sceptycznie, namiot zakupiony po dodarciu do importera okazał się zabawką dla dzieci na działkę, a śpiwór kocem plażowym, przerobiłem już parenaście toreb i kilka plecaków, w tańszych wyrobach potrafiły się nagle urwać nosidła, rozejść zamek itp, najgorsze, że uszczelniane są folią i po lekkim nawet zawilgoceniu aparatu, wilgoć nie odparowuje z plecaczka tylko kisi się wewnątrz pokrywając rosą wszystko co jest w środku, jedyne rozwiązanie dla tych wynalazków to szuflada do użytku domowego i w dodatku zawsze otwarta

Yuras
29-01-2009, 18:07
Te plecaki z Biedronki to jakieś obcięte (z przegród) wersje Case Logic'a SLRC4, którego kiedyś miałem (sprzedałem na forumowej giełdzie). Brakuje przede wszystkim długich, pionowych przegród, które czynią z bocznych "włazów" zupełnie użyteczne kieszenie na filtry, osłony i reszte drobnicy.. bez nich trudno nawet przymocować do czegokolwiek przegródek na szklarnię pod komorą na puszke (która w oryginale też nie jest zbyt pomiestna). Niemniej 19zł to śmiech.. :) wystarczy ruszyć głową i sprzęt jest w miare bezpieczny.

pinio111
30-01-2009, 09:37
.. Chciałem na forum publicznym serdecznie podziękować użytkownikowi HAKI za zakup plecaczka i przesyłkę do mnie!!! Co do samego plecaka , nie mam żadnych zastrzeżeń co do materiałów oraz jakości wykonania (może dlatego że teraz tez mam jakiś no name plecak i nigdy nie miałem firmowego) Co do użyteczności, 1,5 godziny kombinowałem jak pozapinać przegródki i nic mi z tego nie wyszło, popróbuje jeszcze. A może któryś z Kolegów wrzuciłby jakieś zdjęcie jak ma ułożone przegrody w Swoim plecaku??...

Haki! - Jeszcze raz dziękuje

Yuras
30-01-2009, 10:56
.. Chciałem na forum publicznym serdecznie podziękować użytkownikowi HAKI za zakup plecaczka i przesyłkę do mnie!!! Co do samego plecaka , nie mam żadnych zastrzeżeń co do materiałów oraz jakości wykonania (może dlatego że teraz tez mam jakiś no name plecak i nigdy nie miałem firmowego) Co do użyteczności, 1,5 godziny kombinowałem jak pozapinać przegródki i nic mi z tego nie wyszło, popróbuje jeszcze. A może któryś z Kolegów wrzuciłby jakieś zdjęcie jak ma ułożone przegrody w Swoim plecaku??...

Haki! - Jeszcze raz dziękuje

Zdjęcie poniżej pokazuje Ci jak to ma być w oryginale. Czerwone strzałki wskazują na przegrody, których brak w plecakach biedronkowych, czyli brak tych dwóch najważniejszych. Pewnie chińczyk skompletował tak pare palet i łatwiej było puścić po kosztach niż zabierać się za nie od podstaw.

źródło (http://img217.imageshack.us/img217/9587/fotcastor0003lqs6.jpg)

pinio111
30-01-2009, 11:33
faktycznie, na tym zdjęciu case logic`a widać że Chińczyki nie dali przegródek. te ustawienia sprawdzałem, największym problemem jest to, że na górze plecaka jest wyznaczone miejsce na aparat i w komplecie jest jedna przegródka z dziurą na obiektyw. Po pierwsze przeznaczone miejsce jest za małe, po drugie w dziurę w przegródce nie da się zmieścić mojego obiektywu 18-200 VR (72 mm)

Megazordon
31-01-2009, 04:20
Po pierwsze przeznaczone miejsce jest za małe, po drugie w dziurę w przegródce nie da się zmieścić mojego obiektywu 18-200 VR (72 mm)

:)