Close

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław (okolice)

Domyślnie Plecak w Biedronce za 19,90

Jak w temacie, to tylko informacja, byłem, oglądałem i wydaje mi się że za te pieniądze to warto.
    Plecak przystosowany na sprzęt foto + kieszeń na laptopa, sporo regulowanych przegródek, dostęp do środka z góry, przodu i po bokach.
    Dałem posta tutaj a nie do sprzętu i akcesoria bo pewnie za tydzień będzie nieaktualne.

Domyślnie

a zerkne z ciekawości...
    swoją drogą wydaje mi się że stonka ma najlepszą jakość tych wszystkich dupereli które sprzedaje....oczywiście biorąc pod uwagę cenę...ja np zakupiłem nawigację i śmiga az miło.
    rock and roll all night and party every day
    jestem tylko obserwatorem...

Domyślnie

Mz nie warto nawet za te 19,90 . Fatalna funkcjonalność. Jedynie kieszeń na laptopa jest ok. Mało kieszonek na drobiazgi Takie jak karty,akumulatory. Filtry typu cokin właściwie nie ma gdzie schować. Problematyczne składanie regulowanych przegródek. Dostęp do sprzętu jak już komuś uda się ułożyć te przegródki kiepski, mimo czterech klap. Z jakością wykonania nie jest najgorzej. I tylko to. Zakupiłem takowy i po pierwszym użytkowaniu leży gdzieś w kącie. Nie polecam lepsza już jest tania torba za około 40-50 zł.

Domyślnie

Tez kupilem ze wzgledu na laptopa. Niestety potwierdzam calkowity brak funkcjonalnosci sprzetowej.

Domyślnie

Za 19,90? Czy to ten sam, który był do niedawna za 59,00? Ta, jakby to powiedzieć... "replika" Case Logic SLRC-4?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=76296
    ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aras Zobacz posta
    Za 19,90? Czy to ten sam, który był do niedawna za 59,00? Ta, jakby to powiedzieć... "replika" Case Logic SLRC-4?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=76296
    Tak to samo badziewie. Mnie kosztował 59pln. Kurcze mogłem na "jaśka wędrowniczka" wydać.

Domyślnie

Taaa.. ide po plecak! Tak dla zasady, bo tak tanio to nie będzie
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

A ja polecam ten plecak Mam w nim wszystko co w stopce + mały statyw i jeszcze Tamrona 55-200. Jedyny problem jest taki, że żeby dostać się do sprzętu to trzeba go całkowicie zdjąć z pleców, ale nawet niektóre Lowepro i inne tak mają. A jeśli nawet nie do noszenia sprzętu do idealnie nadaje się do jego przechowywania. I jest miejsce na karty i na baterie, tylko trzeba z pomyślunkiem je sobie wygospodarować

Domyślnie

Byłem w dwóch Biedronkach i ani widu ani słychu. W ulotkach brak, na zapowiedziach również

Do Lublinian: byłem koło Media i Tesco.

Kto by mi chał taki kupić i chciał zarobić tylko na piwo (bo na prawdę nie chciałbym zapłacić za niego więcej) ?
    Ostatnio edytowane przez cyrusvirus ; 10-01-2009 o 14:52
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

To chyba nie jest kolejna planowa oferta, lecz wyprzedaż towaru, który nie sprzedał się w zeszłym roku. Stąd w jednej biedronce jest, w innej nie. Wczoraj np. widziałem jak gość kupił golarkę elektryczną, też za 19,90. Wyglądała ok, ale bez pudełka. Niedawno była w ofercie po 49,90.
    Plecaków nie widziałem, ale żona wysyła mnie właśnie po sól i coś tam, to jeszcze zerknę

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów