Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] last summer in georgia
Witam, fotka z ostaniej mojej wizyty w Gruzji - okolice Tblisi - dwa dni przez rozpoczęciem wojenki ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img508.imageshack.us/img508/466/georgiaix1.jpg)
borregaard
26-12-2008, 22:33
Sorry,zaryzykuję....ale nie kumam......
:) zdjęcie nie odnosi się do wojny w Gruzji - ale pokazuje część ich pięknej cerkiewnej architektury a flaga dopełnia całość - to moje pierwsze kroki, więc być może nie jest to nic mega wspaniałego ale dla mnie coś w tym jest
borregaard
27-12-2008, 00:06
:) zdjęcie nie odnosi się do wojny w Gruzji - ale pokazuje część ich pięknej cerkiewnej architektury a flaga dopełnia całość - to moje pierwsze kroki, więc być może nie jest to nic mega wspaniałego ale dla mnie coś w tym jest
Dziecko drogie,że tak powiem.....sorry,ale równie dobrze można flagę na tle TOI TOI ....i by wyszło podobnie....
Faktycznie ,sukces jest ....flaga do mnie trafiła........:-D
bardzo konstuktywana krytyka - staruszku, że tak powiem :) sorry ale od osoby bardziej doświadczonej spodziewałem się czegość więcej
borregaard
27-12-2008, 09:58
bardzo konstuktywana krytyka - staruszku, że tak powiem :) sorry ale od osoby bardziej doświadczonej spodziewałem się czegość więcej
:mrgreen:..Cieszę się ,że masz dystans....ale nie jestem ani bardziej doświadczony, ani poważniejszy...ot,jak mam trochę czasu,to tracę rozum....:mrgreen:
:mrgreen:..Cieszę się ,że masz dystans....ale nie jestem ani bardziej doświadczony, ani poważniejszy...ot,jak mam trochę czasu,to tracę rozum....:mrgreen:
:mrgreen:
moze cos szerszego by bardziej tu odpowiadalo. a to ot taki pstryk i troche leci na prawo:) delikatnie
:D pewnie że mam dystans - thx za opinię i pozdrawiam
borregaard
27-12-2008, 12:38
:D pewnie że mam dystans - thx za opinię i pozdrawiam
Sorry za głupie żarty....:wink:
KRUChY_lodz
27-12-2008, 18:29
jak dla mnie nic ciekawego... leci na prawo, wieżyczka przycięta od góry... na niebie żadnej chmury, kadr jakby ciasny i to wszystko co ja bym napisał...