Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie last summer in georgia

Witam, fotka z ostaniej mojej wizyty w Gruzji - okolice Tblisi - dwa dni przez rozpoczęciem wojenki

D90|N17-55|N501.8|190XPROB+322RC2|iMac 24'

Domyślnie

Sorry,zaryzykuję....ale nie kumam......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

zdjęcie nie odnosi się do wojny w Gruzji - ale pokazuje część ich pięknej cerkiewnej architektury a flaga dopełnia całość - to moje pierwsze kroki, więc być może nie jest to nic mega wspaniałego ale dla mnie coś w tym jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martiso Zobacz posta
    zdjęcie nie odnosi się do wojny w Gruzji - ale pokazuje część ich pięknej cerkiewnej architektury a flaga dopełnia całość - to moje pierwsze kroki, więc być może nie jest to nic mega wspaniałego ale dla mnie coś w tym jest
    Dziecko drogie,że tak powiem.....sorry,ale równie dobrze można flagę na tle TOI TOI ....i by wyszło podobnie....
    Faktycznie ,sukces jest ....flaga do mnie trafiła........
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

bardzo konstuktywana krytyka - staruszku, że tak powiem sorry ale od osoby bardziej doświadczonej spodziewałem się czegość więcej

Domyślnie

bardzo konstuktywana krytyka - staruszku, że tak powiem sorry ale od osoby bardziej doświadczonej spodziewałem się czegość więcej
    ..Cieszę się ,że masz dystans....ale nie jestem ani bardziej doświadczony, ani poważniejszy...ot,jak mam trochę czasu,to tracę rozum....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ..Cieszę się ,że masz dystans....ale nie jestem ani bardziej doświadczony, ani poważniejszy...ot,jak mam trochę czasu,to tracę rozum....

Domyślnie

moze cos szerszego by bardziej tu odpowiadalo. a to ot taki pstryk i troche leci na prawo delikatnie

Domyślnie

pewnie że mam dystans - thx za opinię i pozdrawiam

Domyślnie

pewnie że mam dystans - thx za opinię i pozdrawiam
    Sorry za głupie żarty....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów