Zobacz pełną wersję : [ Portret ] young hooker
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://saer.ovh.org/DSC_4532bwnet_4x4.jpg)
dobre!
raza mnie minimalnie obciete stopy, ale to pikus. lubie twoj mroczny styl. wiecej szatana! ;]
zdjęcie byłoby naprawdę super....
tylko nie rozumiem tych uciętych nóg na schodach i tej czerni po obu stronach. o co chodziło|???
karol1302
12-12-2008, 22:48
pozornie niechlujny kadr w 100 procentach pasuje do klimatu zdjęcia - drażni mnie ino ta szara ramka
o co chodziło|???
mam wrazenie, ze z lewej strony ma to byc kontur klienta albo czlowieka, ktory ja mija. lekkie niedomowienie.
tez tak mysle , kadr pasuje, moim zdaniem chodziło o zdjęcie z ukrycia co oddaje klimat fotce
do mnie to "ukrycie" nie trafia. sorki.
"ukrycie" moim zdaniem jest zbyt mocne, za duze, wali po oczach i wrecz przeszkadza, zamiast po prostu kierowac wzrok tam gdzie trzeba. Wydaje mi sie, ze normalna sylwetka zamiast tej ciemnej plamy
wygladalaby lepiej.
Niepotrzebnie IMHO obciecie stop panu idacemu po schodach, a takze samej modelce.
Obrobka bw mi sie podoba, klimat jest ok.
Natomiast w moim przekonaniu zdjecie jest malo przekonywujace w tym sensie, ze samo sie nie broni.
podane w zestawie z tytylem 'young hooker' wymusza jednoznaczna interpretacje, natomiast mam
wrazenie, ze gdybysmy dostali gole zdjecie, bez tytulu, interpretacja czy tez skojarzenie nie bylyby
az tak jednoznaczne.
bardziej street niz portret. Podoba mi się:)
do mnie to "ukrycie" nie trafia. sorki.
Właśnie to jest mocną stroną zdjęcia.
Kraftsman
13-12-2008, 01:56
ain't look like a hooker, does she?
fota fajna mimo, że kwadratowa ;-)
Właśnie to jest mocną stroną zdjęcia.
nie zgodzę się z Tobą, ale właśnie na tym to polega, że każdemu podoba się co innego...
"ukrycie" na nie!, natomiast sam klimat, konwersja i inne zdjęcia autora jak najbardziej na tak!
dejnekas
13-12-2008, 16:50
bardzo dobre moim skromnym zdaniem. I dobrze ze w CZ-B.