Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: young hooker

Domyślnie

dobre!

raza mnie minimalnie obciete stopy, ale to pikus. lubie twoj mroczny styl. wiecej szatana! ;]

Domyślnie

zdjęcie byłoby naprawdę super....
    tylko nie rozumiem tych uciętych nóg na schodach i tej czerni po obu stronach. o co chodziło|???
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

pozornie niechlujny kadr w 100 procentach pasuje do klimatu zdjęcia - drażni mnie ino ta szara ramka
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    o co chodziło|???
    mam wrazenie, ze z lewej strony ma to byc kontur klienta albo czlowieka, ktory ja mija. lekkie niedomowienie.

Domyślnie

tez tak mysle , kadr pasuje, moim zdaniem chodziło o zdjęcie z ukrycia co oddaje klimat fotce
    de czysta i szkua

Domyślnie

do mnie to "ukrycie" nie trafia. sorki.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

"ukrycie" moim zdaniem jest zbyt mocne, za duze, wali po oczach i wrecz przeszkadza, zamiast po prostu kierowac wzrok tam gdzie trzeba. Wydaje mi sie, ze normalna sylwetka zamiast tej ciemnej plamy
    wygladalaby lepiej.

Niepotrzebnie IMHO obciecie stop panu idacemu po schodach, a takze samej modelce.

Obrobka bw mi sie podoba, klimat jest ok.

Natomiast w moim przekonaniu zdjecie jest malo przekonywujace w tym sensie, ze samo sie nie broni.
    podane w zestawie z tytylem 'young hooker' wymusza jednoznaczna interpretacje, natomiast mam
    wrazenie, ze gdybysmy dostali gole zdjecie, bez tytulu, interpretacja czy tez skojarzenie nie bylyby
    az tak jednoznaczne.

Domyślnie

bardziej street niz portret. Podoba mi się
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów