Zobacz pełną wersję : Walimex 500
Pehdesign
25-10-2008, 22:52
Witam... Przeglądałem obiektywy i trafiłem na coś takiego: http://moto.allegro.pl/item459155801_obiektyw_walimex_500_f8_0_16_t2_nowy _z_gwarancja.html
Niech mi ktoś powie po co to jest, do czego służy, czy warto, czemu tak tanio, czy to jakaś ruska technologia 'źle złożona po pijaku'??
No i w końcu najważniejsze pytanie... Czemu zostało to umieszczone na MOTO.ALLEGRO?????
Dziękuje :D
Ciemny starszej budowy teleobiektyw. Bez rewelacji, miałem tylko raz stycznośc z nim i niestety niczym mnie nie zachwycił, jedynie dużo waży :), zresztą sam sprawdz , za dobrej jakosci tele otym zakresie trzeba zapłacic min 20 razy wiecej, reszte można sobie dopowiedziec
Articool
25-10-2008, 22:58
Co to może być warte jak cena tego jest mniejsza aniżeli najprostszy kit nikona ;]
Nie znam się, ale za darmo bym tego nie chciał ;] a może biorąc pod uwagę lokalizację tego przedmiotu na allegro koleś się również z cena pomylił o parę zer ;]
Pehdesign
25-10-2008, 22:58
Broń Boże żebym go kupował :D po prostu chciałem wiedzieć co to jest :) tak z ciekowości ;)
Kundzior
25-10-2008, 23:50
To jakiś klon Vivitara...Toczka w toczke taki jak Vivitar. Inaczej mówiąc średnia jakość , niższa średnia.