Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Walimex 500

Domyślnie Walimex 500

Witam... Przeglądałem obiektywy i trafiłem na coś takiego: http://moto.allegro.pl/item459155801...gwarancja.html
    Niech mi ktoś powie po co to jest, do czego służy, czy warto, czemu tak tanio, czy to jakaś ruska technologia 'źle złożona po pijaku'??
    No i w końcu najważniejsze pytanie... Czemu zostało to umieszczone na MOTO.ALLEGRO?????

Dziękuje

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Ciemny starszej budowy teleobiektyw. Bez rewelacji, miałem tylko raz stycznośc z nim i niestety niczym mnie nie zachwycił, jedynie dużo waży , zresztą sam sprawdz , za dobrej jakosci tele otym zakresie trzeba zapłacic min 20 razy wiecej, reszte można sobie dopowiedziec
    D700 16,17-35,35

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Co to może być warte jak cena tego jest mniejsza aniżeli najprostszy kit nikona ;]

Nie znam się, ale za darmo bym tego nie chciał ;] a może biorąc pod uwagę lokalizację tego przedmiotu na allegro koleś się również z cena pomylił o parę zer ;]

Domyślnie

Broń Boże żebym go kupował po prostu chciałem wiedzieć co to jest tak z ciekowości

Domyślnie

To jakiś klon Vivitara...Toczka w toczke taki jak Vivitar. Inaczej mówiąc średnia jakość , niższa średnia.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Uprawnienia umieszczania postów