Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Sniadanko
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img480.imageshack.us/img480/9307/dsc629419dc.jpg)
..z humorem trche:)
niepowtarzalny klimat
ale też jakiś realizm przekazu aż do bólu
ale też jakiś realizm przekazu aż do bólu
po czym wnosisz?
Swietne, strasznie mi sie podoba. Spontan czy pozowane?
Btw. sprobuj sprzedac te fotke, mysle ze powinna miec wziecie.
spontan, przy pozowanym to by nie bylo wono:)
Dzieki!! jak chcesz to ci je sprzedam:D
zhao-zhuxi
26-06-2006, 19:22
Hm, to znaczy, że ta mina jest autentyczna? Z początku pomyślałem, że wykrzywiłeś usta w jakimś PSie... ciekawa umiejętność, ja bym tak nie umiał! ;)
"realizm przekazu" - bo kojarzy mi się z jakimiś czeskimi komediami z lat 70. I dodatkowo te wszystkie obskurne rupiecie w tle, ten stolik z epoki i dziewczyna z pryszczami. Toż to czysty realizm, a nawet surrealizm bym powiedział :mrgreen:
zdjecie jest doskonale choc nie wiem czy nie pozowane tak czy inaczej jest super baaardzo mi sie podoba
pozdro :mrgreen:
sorry ale ten realizm sprawia ze odechciewa mi sie sniadania .. balagan w tle pryszcze na biuscie swiatlo nijakie .. wykrzywienei ust owszem moze sie nadaje by gdzies sie nim pochwalic ale czy na pewno na forum foto?
nie wiem gdzie wg reszty lezy jego doskonalosc .. ale jesli to jest doskonale zdjecie to ja sie poszwendam po pograniczu kiczu i niedoskonalosci :)
No wlasnie to pogranicze kiczu jest swietne, taki mocny kontrascik do wytuningowanych foczek.
No wlasnie to pogranicze kiczu jest swietne
chyba niedoczytales mojego posta :)
taki mocny kontrascik do wytuningowanych foczek
mocnym kontrastem to moga byc np foty Salgado, przykladem perfekcyjnego i swietnego kiczu foty la chappelle'a ... a tutaj mamy do czynienia jedynie z kiepskiej jakosci fota pstryknieta na odwal sie ..
Al Bundy
27-06-2006, 16:10
A ja zapytam czy modelka dała zgodę na publikację tej foty? Zarówno klimat jak i "imidż" :) modelki sugerują że zdjęcie wykonano w jakimś ośrodku specjalnej troski w którym się nie przelewa...
Co do walorów artystycznych to fota niewątpliwie przyciąga uwagę. Szkoda tylko że z tej innej nieprzyjemnej strony... Patrząc na zdjęcie aż odechceiwa się myśleć o kobietach. :?
w tym bałaganie jest metoda
czyli w tym szaleństwie młodej kobiety jest jakiś ukryty sens
ona jest w odpowiednim miejscu z odpowiednią miną
może tytuł jest niefortunny?