Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sniadanko

Domyślnie Sniadanko

..z humorem trche

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

niepowtarzalny klimat
    ale też jakiś realizm przekazu aż do bólu
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jogi
    ale też jakiś realizm przekazu aż do bólu
    po czym wnosisz?

Domyślnie

Swietne, strasznie mi sie podoba. Spontan czy pozowane?
    Btw. sprobuj sprzedac te fotke, mysle ze powinna miec wziecie.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

spontan, przy pozowanym to by nie bylo wono

Dzieki!! jak chcesz to ci je sprzedam

Domyślnie

Hm, to znaczy, że ta mina jest autentyczna? Z początku pomyślałem, że wykrzywiłeś usta w jakimś PSie... ciekawa umiejętność, ja bym tak nie umiał!

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

"realizm przekazu" - bo kojarzy mi się z jakimiś czeskimi komediami z lat 70. I dodatkowo te wszystkie obskurne rupiecie w tle, ten stolik z epoki i dziewczyna z pryszczami. Toż to czysty realizm, a nawet surrealizm bym powiedział
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Domyślnie

zdjecie jest doskonale choc nie wiem czy nie pozowane tak czy inaczej jest super baaardzo mi sie podoba

pozdro
    Nikon D80 / tamron 17- 50 / sigma 70 - 300 APO + SB800 ,4GB sandisk extreme III ,pierścienie KENKO, statyw,filtry

sailor
    Gość

Domyślnie

sorry ale ten realizm sprawia ze odechciewa mi sie sniadania .. balagan w tle pryszcze na biuscie swiatlo nijakie .. wykrzywienei ust owszem moze sie nadaje by gdzies sie nim pochwalic ale czy na pewno na forum foto?
    nie wiem gdzie wg reszty lezy jego doskonalosc .. ale jesli to jest doskonale zdjecie to ja sie poszwendam po pograniczu kiczu i niedoskonalosci

Domyślnie

No wlasnie to pogranicze kiczu jest swietne, taki mocny kontrascik do wytuningowanych foczek.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów