Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Marta&Magda
Marta (warunki domowe)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC6339.jpg)
Magda (na ganicy poruszenia - nieco poruszone)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/_DSC6523.jpg)
Obydwa niezwykle przyjemne. Brak ostrości nie przeszkadza, bo to nie są ostre laski. I w związku z "ostrością" przy dwójce wypadało by zaśpiewać: Daddy, take this badge of me... ;) Na pochwałę zasługuje kolor stanika perfekcyjnie dobrany pod kolor włosów :D
Bardzo sympatyczne zdjęcia.
przy dwójce wypadało by zaśpiewać: Daddy, take this badge off of me... ;)
Hehe.
Magda samodzielnie dobierała wiec bede przy najblizszej okazji bede chwalil.. :)
cieszy fakt ze "nieostrość" nie dyskwalifikuje..
dziekuje za komentarze
Kamash, Obie fotki mi sie podobaja. 2 jest wg mnie klasyczna, natomiast 1 mnie urzekla - bardzo fajne zdjecie i rewelacyjna praca GO. A tak wogole to przejrzalem z rzadka aktualizowany photoblog egzystencjalny, i jestem pod duzym wrazeniem. Gdyby to bylo plfoto, to poszedlbys do ulubionych ;) :D
ekstra jest przede wszytskim 2, leciusienka nieostrosc dodaje miekkosci, kadr bardzo mi sie podoba
2 świetna choć moim zdaniem troszkę za dużo się w kadrze dzieje. Mam na myśli kolczyk i nieśmiertelnik. O ile ten drugi nie przeszkadza to kolczyk angażuje wzrok (za jasny jest, lub po prostu jest). Poza tym lux.
Mi bardzo podoba sie 1. Spojrzenie po prostu mnie czaruje :D Tak naprawde to zawsze jestem pod wielkim wrazeniem Twoich prac. Sa swietne. Co do 2 to tak jak poprzednicy pisali, nieostrosc dodaje subtelnosci i miekkosci pieknej modelce, ktora z niesmiertelnikami na szyi sprawia wrazenie zdecydowanej i twardej kobiety. Takze nieostrosc dla mnie na 2 jak najbardziej na plus :D
Niedzwiedz
21-06-2006, 04:32
super !
Sebastiann
21-06-2006, 09:06
Jesli chodzi o mnie - kazde Twoje zdjecie mnie powala. Uczta dla oczek.
pozdrawiam
i co ja biedny mam napisać?? :)
z wrazenia nie wiem co..
to jednak cieszy gdy zdjecia się podobają..
w dwóch powyższych przypadkach do duża zasługa modelek..
dziekuje
pozdrawiam
KamasH
to 2 powala,gdyby bylo ciue ostrzejsze byloby dla mnie lepsze,swietnie dobrana kolorystyka i kadr super..pozdrawiam
i co ja biedny mam napisać??
napisz po prostu ze bedzie wiecej :D bo zdjecia sa naprawde swietne!
pani Magda mogłaby zdjąć blachy
kurcze ludzie TAKIE zdjecia robia, modelki im chetnie pozuja...
no jak to jest? :)
swietne zdjecia
el_comendante
22-06-2006, 14:47
pani Magda mogłaby zdjąć blachy
coś w tym jest
a tak poza tym to takiego biustu nie należy niczym zakrywać :mrgreen:
ale i tak oba rewelacyjne - tylko pozazdrościć :D
było i bez ;)
tylko fotograf dupa i mu się ręce trzęsły..
ja w ogole nie rozumiem jak w takich warunkach można zdjęcia robić.. ;)
popoludniu postaram sie jeszcze coś wrzucic..
pzodrawiam
kamasH
Kamash, nie widzie sie ze lapki sie trzesly... przy takim pieknsciach nie trudno o to.
Mam do Was pytanie,czy jak focicie to wpadacie w atki "trans",ze np,nie podnieca Was naga kobieta stojaca obok,bo myslicie tylko i wylacznie o nowym kadrze,kompozycji itd?? Ja tak mam,co dla niektorych osob wydaje sie dziwne,ze sie "wylaczam" podczas focenia...
[ Dodano: Sob 24 Cze, 2006 ]
o Kamash, wg nie zdejmuj blach... hehe.dodaja klimatu.pikanterii, zdjecie jest mniej grzeczne,wyzywa i pobudza.a to dobrze.szkoda tylko nieostrosci.no i mimika modelki na 2 zdjeciu wypas.swietne usta i spojrzenie.kadr tez na bardzo duzy plus
Mam do Was pytanie,czy jak focicie to wpadacie w atki "trans",ze np,nie podnieca Was naga kobieta stojaca obok,bo myslicie tylko i wylacznie o nowym kadrze,kompozycji itd?? Ja tak mam,co dla niektorych osob wydaje sie dziwne,ze sie "wylaczam" podczas focenia...
:lol: cóż w tym dziwnego? Albo komuś d... w głowie, albo fotografowanie - tertium non datur :D
wczoraj mielismy kolejną sesję.. i było znacznie lepiej. .znaczy się łapki juz mi sie nie trzęśły.. a co do wczuwania to ograniczyłbym to tylko do momentów w których łapie dobre światło, modelce zabraniam oddychać i utrwalam ta chwilę..
fotograf też człowiek ;)
pozdrawiam
KamasH
wczoraj mielismy kolejną sesję...
Nalegam na pokazanie efektów tej sesji w trybie pilnym :D
imakowski
10-07-2006, 00:47
super zdjecia :) mozesz mi powiedziec jakiego obiektywu do tego uzywales?
Al Bundy
10-07-2006, 09:00
imakowski, a po co Ci to? Sądzisz że jak zapniesz takie same szkło to też takie będziesz cykał? :D
Kamash, jak zwykle dobra robota ;)
imakowski
10-07-2006, 09:04
Al Bundy, z ciekawosci, a nie zlosliwosci jak niektorzy ... ;) czlowiek sie chce uczyc a nie stac w miejscu jak niektorzy ;)
Al Bundy, dziekuje..
imakowski, to nie tajemnica.. nikkor 50mm f/1.4 rewelacyjne szkło ze względu na kontrole nad GO..
BlingBling
10-07-2006, 19:17
Obydwa niezwykle przyjemne. Brak ostrości nie przeszkadza, bo to nie są ostre laski. I w związku z "ostrością" przy dwójce wypadało by zaśpiewać: Daddy, take this badge of me... ;) Na pochwałę zasługuje kolor stanika perfekcyjnie dobrany pod kolor włosów :D
zwlaszcza 2 :mrgreen: yeah...
przeslicznie uchwycone spojrzenie na 1szym. i olbrzymi plus za GO .. gratulacje
imakowski
11-07-2006, 08:55
imakowski, to nie tajemnica.. nikkor 50mm f/1.4 rewelacyjne szkło ze względu na kontrole nad GO..
dzieki