Szukaj
Obydwa niezwykle przyjemne. Brak ostrości nie przeszkadza, bo to nie są ostre laski. I w związku z "ostrością" przy dwójce wypadało by zaśpiewać: Daddy, take this badge of me...Na pochwałę zasługuje kolor stanika perfekcyjnie dobrany pod kolor włosów
![]()
Bardzo sympatyczne zdjęcia.
Hehe.Zamieszczone przez Czornyj
Pozdrawiam
D40
Magda samodzielnie dobierała wiec bede przy najblizszej okazji bede chwalil..
cieszy fakt ze "nieostrość" nie dyskwalifikuje..
dziekuje za komentarze
Kamash, Obie fotki mi sie podobaja. 2 jest wg mnie klasyczna, natomiast 1 mnie urzekla - bardzo fajne zdjecie i rewelacyjna praca GO. A tak wogole to przejrzalem z rzadka aktualizowany photoblog egzystencjalny, i jestem pod duzym wrazeniem. Gdyby to bylo plfoto, to poszedlbys do ulubionych![]()
![]()
forum.niekojarze.pl
ekstra jest przede wszytskim 2, leciusienka nieostrosc dodaje miekkosci, kadr bardzo mi sie podoba
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
2 świetna choć moim zdaniem troszkę za dużo się w kadrze dzieje. Mam na myśli kolczyk i nieśmiertelnik. O ile ten drugi nie przeszkadza to kolczyk angażuje wzrok (za jasny jest, lub po prostu jest). Poza tym lux.
Mi bardzo podoba sie 1. Spojrzenie po prostu mnie czarujeTak naprawde to zawsze jestem pod wielkim wrazeniem Twoich prac. Sa swietne. Co do 2 to tak jak poprzednicy pisali, nieostrosc dodaje subtelnosci i miekkosci pieknej modelce, ktora z niesmiertelnikami na szyi sprawia wrazenie zdecydowanej i twardej kobiety. Takze nieostrosc dla mnie na 2 jak najbardziej na plus
![]()
super !
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Jesli chodzi o mnie - kazde Twoje zdjecie mnie powala. Uczta dla oczek.
pozdrawiam
D7200
Skontaktuj się z nami