Zobacz pełną wersję : jump :)
wietam......
wlasnie sie rozprawiczam i nie wiem czy dobrze wstawiam zdjecie z imprezki malej, na pewnym portalu strasznie mnie zjechano za to zdjecie ze z lampa ze cos tam jeszcze wiec zapytam fachowcow co w tym zdjeciu nie tak wiem ze moze przeszkadzac kotarka i chyba wieszak z jakiemis kurtkami no i moze to ze lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze ale co jeszcze ?? czekam na opinie
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img135.imageshack.us/img135/83/2350950aaaaaob2.jpg)
jacek.gold
08-10-2008, 07:57
Nie wiem co tytuł ma do zdjecia jak również nie bardzo rozumiem cóż tak fascynującego jest w dłubaniu w zębach że warto to zdjęcie publikować.
Moim zdaniem lampa jest najmniejszym przewinieniem w tym zdjęciu a znacznie większym jest jego publikacja
The Structorr
08-10-2008, 08:12
co w tym zdjeciu nie tak wiem ze moze przeszkadzac kotarka i chyba wieszak z jakiemis kurtkami no i moze to ze lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze
Zapytam tak, co może podobać się w tym przypadkowym prawdopodobnie pstryku? Źle naświetlana laska, dłubiąca sobie w zębach, trafiona lampą w twarz. IMO szkoda miejsca na HDD
ps. Masz całkiem przyzwoity sprzęt, poczytaj trochę podstaw, pooglądaj zdjęcia innych, potrenuj nieco i wtedy pokażesz nam DOBRE zdjęcia.
Archibald
08-10-2008, 08:16
...lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze...
A co to ma do rzeczy? Na temat zdjęcia się nie wypowiem, bo nic nie widzę - jest tak ciemne. Można to podciągnąć, ale na przyszłość proponuję jednak mocniej doświetlać i zmiękczyć światło poprzez odbicie go o cokolwiek, np. sufit, a także wydłużyć czas - po co stosować 1/250 w ciemnym pomieszczeniu?
Tylko i wyłącznie do działu Kosz się nadaje
Nie tłumacz cienkiego zdjęcia tanią lampą.... My całe wesela robimy starym manualnym SunPakiem za którego dałem niecałe 200zł....
Alexandrix
08-10-2008, 16:07
Nie no to zaczyna być męczące. Osobiście uważam, że należy się zastanowić nad tym czy zdjęcie publikować, czy nie, a widzę, że na forum coraz częściej pojawiają się te "super fotki" z prośbą o konstruktywną krytykę. Może moderator powinien kasować takie wątki, albo zróbmy dział dla "zupełnie zielonych".
prowokacja ? - zdjęcie nie jest złe jest jest bardzo złe - powinno być skasowane jeszcze w aparacie , jeżeli ma dla Ciebie jakąś wartość sentymentalna to oki - ale dla mnie tu niema nic do oglądania
jako zielony zupełnie stwierdzam, że to zdjęcie to zwykły pstryk. nic nie opowiada, niczzym się nie wyróżnia. nie podoba mi się i tyle.
pozdrówka.
dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi jestem za by skasowac post by nie zasmiecac forum moze nastepne ktore wstawie bedzie lepsze....
monkey8,
tobie się podoba to zdjęcie?
Przecież mająć jakąkolwiek małpke wystarczy ustawić ją na AUTO i wypluje lepsze zdjęcie. Naprawde nie masz samokrytyki w sobie?
w dalszym ciagu przyjmuje na klate wszystkie krytyki pisac pisac pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziekuje bardzo wszystkim
DonMaliniacco
09-10-2008, 01:45
wietam......
wlasnie sie rozprawiczam i nie wiem czy
Tak to własnie bywa za pierwszym razem... nie wiesz, czy Twoje już, to już, czy jej tak samo i czy... (o zgrozo - bo jakże) wogóle było... następnym razem rodziców nie będzie w domu.. kamerę ustawicie na statywie, Piotr Rubik wdzięcznie popłynie z glosnikow delikatnie muskając wyobraźnię (mówią, mówią mi..) sprawi, że nawet ten makaron między zębami będzie bez znaczenia...
choc moze nie jestem za zeby usunac to zdjecie z forum... moze niech zostanie i bedzie przstroga dla innych by nie umieszczac takich zrobionych malpka w sytuacji przypadkowych psrtyk'niec. :)