Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: jump :)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    knarrlagsund

Domyślnie jump :)

wietam......
    wlasnie sie rozprawiczam i nie wiem czy dobrze wstawiam zdjecie z imprezki malej, na pewnym portalu strasznie mnie zjechano za to zdjecie ze z lampa ze cos tam jeszcze wiec zapytam fachowcow co w tym zdjeciu nie tak wiem ze moze przeszkadzac kotarka i chyba wieszak z jakiemis kurtkami no i moze to ze lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze ale co jeszcze ?? czekam na opinie

D80 + nikkor 18-135, sigma 70-300 APO, RAYNOX 250, MANFROTTO 190B + 141RC

Domyślnie

Nie wiem co tytuł ma do zdjecia jak również nie bardzo rozumiem cóż tak fascynującego jest w dłubaniu w zębach że warto to zdjęcie publikować.
    Moim zdaniem lampa jest najmniejszym przewinieniem w tym zdjęciu a znacznie większym jest jego publikacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monkey8 Zobacz posta
    co w tym zdjeciu nie tak wiem ze moze przeszkadzac kotarka i chyba wieszak z jakiemis kurtkami no i moze to ze lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze
    Zapytam tak, co może podobać się w tym przypadkowym prawdopodobnie pstryku? Źle naświetlana laska, dłubiąca sobie w zębach, trafiona lampą w twarz. IMO szkoda miejsca na HDD

ps. Masz całkiem przyzwoity sprzęt, poczytaj trochę podstaw, pooglądaj zdjęcia innych, potrenuj nieco i wtedy pokażesz nam DOBRE zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monkey8 Zobacz posta
    ...lampa tez nie jakas za pare setek tylko zwykly manual za grosze...
    A co to ma do rzeczy? Na temat zdjęcia się nie wypowiem, bo nic nie widzę - jest tak ciemne. Można to podciągnąć, ale na przyszłość proponuję jednak mocniej doświetlać i zmiękczyć światło poprzez odbicie go o cokolwiek, np. sufit, a także wydłużyć czas - po co stosować 1/250 w ciemnym pomieszczeniu?

Domyślnie

Nie tłumacz cienkiego zdjęcia tanią lampą.... My całe wesela robimy starym manualnym SunPakiem za którego dałem niecałe 200zł....
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Nie no to zaczyna być męczące. Osobiście uważam, że należy się zastanowić nad tym czy zdjęcie publikować, czy nie, a widzę, że na forum coraz częściej pojawiają się te "super fotki" z prośbą o konstruktywną krytykę. Może moderator powinien kasować takie wątki, albo zróbmy dział dla "zupełnie zielonych".
    D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800

Domyślnie

prowokacja ? - zdjęcie nie jest złe jest jest bardzo złe - powinno być skasowane jeszcze w aparacie , jeżeli ma dla Ciebie jakąś wartość sentymentalna to oki - ale dla mnie tu niema nic do oglądania

Domyślnie

prowokacja
    pozdrawiam
    Artur

Domyślnie

jako zielony zupełnie stwierdzam, że to zdjęcie to zwykły pstryk. nic nie opowiada, niczzym się nie wyróżnia. nie podoba mi się i tyle.
    pozdrówka.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów