PDA

Zobacz pełną wersję : ktos sie wypowie ??

Kordian d70
27-09-2008, 18:07
mam pytanie czy jest sens doplacac ok 150 zl do nowszego modelu
Canon Powershot SX
chodzi konkretnie o model SX 100 IS oraz SX 110 IS
Ponizej link do specyfikacji obu modeli, wystarczy wybrac oba modele do porownania
jakby sie komus chcialo bylbym zobowiazany.

Sorry, ale nie moge sie zdecydowac ;-)

http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/4

Tr0n
27-09-2008, 18:36
mam pytanie czy jest sens doplacac ok 150 zl do nowszego modelu
Canon Powershot SX
chodzi konkretnie o model SX 100 IS oraz SX 110 IS
Ponizej link do specyfikacji obu modeli, wystarczy wybrac oba modele do porownania
jakby sie komus chcialo bylbym zobowiazany.

Sorry, ale nie moge sie zdecydowac ;-)

http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/4

różnica w matrycy (wielkość) i ekranie LCD - teraz odpowiedz sobie na pytanie czy są to ważne dla Ciebie parametry, w specyfikacji na tej stronie jest że w modelu SX100 możesz ustawiać ostrość ręcz nie a w SX110 nie - ale to może być tylko niepełna specyfikacja - lepiej poparz na stronie producenta

Poszukaj sobie zdjęć wykonanych tymi aparatami na pbase.com albo innej stronie i oceń czy to jest to czego szukasz

Kordian d70
28-09-2008, 13:12
moze jakis uzytkownik sie wypowie, co?

autograf
28-09-2008, 13:14
Nie przesadzasz? Przecież kol. Tr0n Ci odpowiedział.

Kordian d70
28-09-2008, 13:50
Nie przesadzasz? Przecież kol. Tr0n Ci odpowiedział.

Tak nie do konca, bo powiem szczerze ze na pbase.com jest doslownie kilka sampli,
a po drugie myslalem, ze wypowie sie jakis uzytkownik, ale widze ze jakos nikt nie chce
pogadac o Canonie :( ciekawe dlaczego i ciekawe po co jest forum "inne systemy" ???

Napewno kazdy z nas uzywa oprocz Nikona, roznych innych systemow, wiec nie rozumiem
dlaczego nikt sie nie wypowie ;(

Pozdrawiam.
Watek do zamkniecia ( do moda ) poszukam gdzie indziej, dzieki ;-)

jm
28-09-2008, 14:35
a może... na spokojnie..?
Może po prostu nikt nie posiada wyżej wspomnianych modeli, albo posiada ale jeszcze tu nie zaglądnął?
Ja mam maluszka Canona i nie wstydzę się tego!;) Jednak to zupełnie inny model.

Tr0n
28-09-2008, 20:54
Aha szukasz kogoś kto miał model Canon SX100 i wymienił go na model Canon SX110 i szukasz tych zapaleńców na forum Nikona :) i jeszcze zachowujesz się jak małe dziecko jak dostałeś odpowiedź na swoje pytanie, pytałeś o porównanie specyfikacji i dostałeś porównanie specyfikacji, jak potrzebujesz więcej to wujek google Ci pomoże

Zamykam