PDA

Zobacz pełną wersję : a moze tak Londyn?

haszz
12-06-2006, 11:59
Czy ktos z forumowiczow jest moze obecnie w Londynie? Szukam ludzi do stowrznia jakiejs zwartej grupy foto. Na razie tylko szukam ale mam nadzieje ze kiedy znajda sie ludziki na miejscu to bedzie mozna jakies wypady organizowac a raczej jest gdzie.

czekam na posty

jak juz bede wiedzial ze jest z kim rozmawiac bedzie mozna za zgoda o ile sie nasi admini zgodza zrobic jakis koncik dla "polonii".

Szukalem ludzi na roznych formach, rozmawalem na miescie ale tu na miejscu totalna pustynia a ja juz nie moge sobie poradzic z nierobieniem niczego poza codziennymi obowiazkami.

i apeluje, nie szukam ludzi z kompaktami glupawkami, przykro mi i nie jest to objaw braku tolerancji ale wylacznie dbanie o wlasne zdrowie psychiczne i rozuj intelektualny :lol:

krystek
12-06-2006, 13:28
hmm... niedlugo bede zasiedlal luton, nie tak daleko w sumie

haszz
12-06-2006, 18:12
oj cos widze ze krucho bedzie :( moze jednak ktos sie znajdzie i nie zostane sam na polu bitwy...

misiek502
13-06-2006, 22:03
a są wogóle jacyś Polacy w Londynie lub okolicach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

bede na wyspie dopiero na jesieni

pozdrówka z Lublina :D

haszz
13-06-2006, 23:38
tu nie miejsce na polityczne dyrdymaly lecz merytoryczna rozmowe :)

do jesieni to mi wszystkie liscie opadna. Znalazlem juz 2 osoby, z jedna (+ jego dziweczyna) sie widzialem, z druga dopiero wymienilem pierwsze maile. Ciezko jest znalezc tak na prawde sensownych ludzi, niestety... co noc ubolewam i dlatego juz niedlugo, bo mam nadzieje ze po nowym roku spotkam cala rzesze warszawskich nikoniarzy, wracam na bank :) na stare jelonkowskie smieci HURA :lol:

nadal jednak czekam na posty !!! moze uda sie chociaz 10 osob znalezc, a moze znacie jakies kolo, stowarzyszenie fotograficzne w Londynie? nie szukam pseudo patriotow gadajacych wiele o naszej kulturze i chcacych ja szerzyc na wyspie. Szukam normalnych ludzi ktorzy robia fotki dla wlasnej satysfakcji, frajdy, polepszenia warsztatu etc.