Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Sam
Sinister
21-09-2008, 20:52
tu czy do glamour ?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.sloniewski.art.pl/uploader/pliki/d1-13.jpg)
Artur Jonik
21-09-2008, 21:10
Ja bym dal do glamour. Zdjecia bardzo fajne. Piekna modelka, ladna konwersja no i fajnie kadrowane.
streetfighter69
22-09-2008, 13:18
Ja bym dal do glamour. Zdjecia bardzo fajne. Piekna modelka, ladna konwersja no i fajnie kadrowane.
Przedmowca slusznie prawi :)
snaperius vulgaris
22-09-2008, 13:36
Zdecydowanie do "glamurów". Wszystko jak przedmówcy na pisali, tylko nie wiem czemu, strasznie mi daje po oczach i psuje efekt ten wyłażący z wycięć kreacji biustonosz.może dlatego dałeś bw bo np. biustonosz czarny a kiecka np . granatowa czy cóś.....a tak prawie się zlewa;-)
Sebastiann
22-09-2008, 14:13
Piękna Modelka, fajna konwersja b&w. Duży plus.
superkomornik
22-09-2008, 15:19
Przyjemne :) Wywaliłbym tylko biustonosz, bo nie wygląda to efektownie.
j/w tylko jeszcze byl lekko poblendował twarz bo włosy robią cień na cz.2:)
glamour to to na pewno nie jest ... ale do mody da sie podciagnac wiec dzial prawidlowy :)
Podpisuję się pod sailorem, że z Glamour nie mają nic wspólnego te zdjęcia, typowo modowe.
Zdjęcie a) mi się podoba, b) jakieś bez wyrazu. Jako dyptyk ładnie się prezentuje, bardzo proste i przyjemne
snaperius vulgaris
24-09-2008, 17:50
glamour to to na pewno nie jest ... ale do mody da sie podciagnac wiec dzial prawidlowy :)
..i w sumie o to mniej więcej chodziło.ale tak na marginesie jakby kolega zechciał prostymi słowy wyjaśnić mi różnicą między modą a glamour bym był wdzięczny/zobowiązany, tak króciutko coby oftopika ktoś nie zauważył, bo nie chodzi chyba tylko o pończoszki czy inne podwiązki?
Sinister
24-09-2008, 20:08
ja sie zgadzam, ze to nie glamour chodzilo tylko o skrot dzialu, moze wniesc postulat o podzial dzialu na fashion i glamour ;)